發新話題

拍片D聲問題

[Close]

拍片D聲問題

點解D聲咁恐佈  雜到唔知講咩....請求救....HELP  [youtube]OuEzUe-4Jqc[/youtube]

音效卡過差 或是 收錄聲音太大
誰想要 (?)

黑色的d人-_- :(
大家好我係II

回復 3# 的帖子

可能係bug= = ......

呢D人有時系黑色啊,我都有時系啦~this is not bug~

引用:
原帖由 tccsstu081734 於 2011-4-29 22:25 發表
呢D人有時系黑色啊,我都有時系啦~this is not bug~
顯卡唔夠勁....打打下會係咁...換左就無事GA啦...
睇支槍的色澤就知道啦...
令的顯卡有光澤....
剛剛好打到的顯卡...就會無咩光澤....
有時一行唔到隻GAME佢就會成晒D屍的顏色....又或者成隻GAME個地圖死晒模組....

我之前成日都係咁都係咁...換左成部腦咩事都無....未有問題過了....

衛斯理 高手XD

引用:
原帖由 tamsiuhong28 於 2011-4-29 17:26 發表
點解D聲咁恐佈  雜到唔知講咩....請求救....HELP  OuEzUe-4Jqc
=  =好明顯你部機問題啦...
已經死GAME啦...仲要拍....你正正常常拍片就話第二D問題姐....

同埋你用咩錄片又唔講...點幫呢?
衛斯理 高手XD

我呢

聽到TF2 D聲
係咪你拍片程式開左拍埋D聲
而你又開左D網頁

我都聽到TF2 D聲
我覺得系你背景有聲
L4D: 乂囧乂
L4D2: 乂囧乂

哈,又見黑皮僵尸,一般是遊戲時來回切換,緩衝出錯貼圖丟失,更新驅動一般可以解決
另外,莫非也是用的A卡?

你究竟用咩顯示卡...
L4D: 乂囧乂
L4D2: 乂囧乂

個D聲我係換模組,而冇反光係我較左野,顯示卡唔清楚...orz ,我用fraps的...

錄音控制 > 立體聲混音

還是你問點解遊戲d聲變左? 咁你未整模組個時正唔正常?

有可能你d模組本身有聲更換本身既聲
就好似你隻witch改左做初音 初音既模組內包埋初音d聲 咁witch既聲就會無左

假如你有改埋d屍仔 試下拎返個模組出來睇下會點?

點解你同隻charger咁fd

我都有時d人係黑色
但係d聲音好怪= =

青春期姐

發新話題