發新話題

砌機組合AMD及INTEL$2,xxx -$8,xxx(11年08月01日電腦套裝更新)

[Close]
引用:
原帖由 00230 於 2008-4-22 19:28 發表
E8500上網睇人講......
SET D Intel 4核心係咪有埋3d卡同3d加速卡?
我係你就買4核心~Q6600都係千七蚊...千七蚊有4核心, 幾抵下
E8500 我諗香港未有得買....
E8400 就有

引用:
原帖由 00230 於 2008-4-22 20:30 發表

咁SET D Intel 4核心係咪有埋3d卡 同 3d加速卡?
已經有3D 卡, 3D 加速卡, 實用性不大

引用:
原帖由 332250765 於 2008-4-24 15:22 發表
唔該
我想問下intel setc 個組合
個dvd rw   轉用普通既 有燒錄 功能果d   平幾多錢
平$5

引用:
原帖由 332250765 於 2008-4-26 14:02 發表
唔該
我想要amd   set c 個組合...
轉埋9600   仲有個window
要多個moon  17串
聽日囉機得唔得
最快星期一

引用:
原帖由 332250765 於 2008-4-26 21:58 發表
ok啦...
咁我星期4 一早去囉機   有無問題..
就amd set c 個plan轉埋9600gt
同埋window
你可以預先落訂...之後下個星期日黎拎機都可以~

回復 308# 的帖子

請利用恆生ATM 或e-banking 或 儲款易
   恆生銀行
   IPVE

另外係唔係要17" mon?要4:3定係16:10??

引用:
原帖由 332250765 於 2008-4-27 12:46 發表
個mon 唔洗住囉=.= 用住舊既先 ....
咁我入左錢就打去ipve ?
係~

AMD SET C 轉9600GT 加Window XP Pro.(OEM)
總數$5520

回復 312# 的帖子

總數係$4250包晒所有安裝, 一返屋企即插即用

可以....

引用:
原帖由 終結惡魔 於 2008-5-3 21:17 發表

咁我洗唔洗打電話去訂機?
可以比錢個時先訂都得, 如果打電話去訂, 我地要check到銀行過數先會落單的

引用:
原帖由 denwon 於 2008-5-4 21:09 發表
請問SET C DX10 打機組合 2除打機外,我還多用於BT,
HDD有哪些較合適長開耐用的?
X4機箱或GIGABYTE機箱可否用加硬盤櫃桶?
SATA的櫃桶是否合用?SATAII與SATA接頭是否一樣?
若出機能否代為配上硬盤櫃桶? ...
SEAGATE 同WD 都屬於耐用系列,

你係指5.25" 個個位嗎??是可以的
SATAII同埋SATA 既接頭係一樣的, 岩用
可以, 但係必需事前聲明, 否則會另外收費

引用:
原帖由 AyF 於 2008-5-11 15:52 發表
私想問set a CPU 可唔可以3.0 Ghz ? 要加幾多錢?
需加700元正

9600GT 比8800GT 弱一點~

引用:
原帖由 英國薯 於 2008-5-21 07:32 發表
Intel SET D 轉9800 GX2 display同QX9775 CPU約幾錢呢?

我打算用2560 X 1600 pixel打機之類的, 要換埋Motherborad之類的hardware去支援2560 X 1600的嗎?
齋換QX9775, 已經要加$11,500, 而轉用9800GX2 亦都要加$3,000
你用一個mon 玩定兩個mon 玩game?一個mon 絕對冇可以行到去2560*1600
花咁多錢去砌一部機, 值得嗎?還是你係到玩野?

引用:
原帖由 猊下 於 2008-5-21 15:41 發表
我想砌一部 $3500左右~~
唔洗mon同dvd機 我用番舊既就得
比個list我 ok?
可唔可以自己買完d料 比 vlan 砌 or 我比個list 佢幫我砌埋
有無得平?
(FOR 打機,遲下可能用埋黎睇高清) ...
可以, 不過vlan shop 砌機費係$150
未必有得平
如果要另外寫list 請開新主題

引用:
原帖由 〝k隆星人 於 2008-5-29 18:57 發表
Total: 只需HK$3,810(連安裝費, 送Gigabyte Keyboard & mouse 套裝

即係玩咩game都5會lag???
有冇防毒 ╰( ̄▽ ̄)╭  ﹡
絕大部份既遊戲都可以, 除非要求好高的遊戲

防毒, 呢度有
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=64867

發新話題