發新話題

砌機組合AMD及INTEL$2,xxx -$8,xxx(11年08月01日電腦套裝更新)

[Close]
引用:
原帖由 團*晉 於 2008-2-12 02:16 發表
咁呢2隻,,比較起上黎,,邊隻好D??
睇你預算有幾多la

引用:
原帖由 懶貓 於 2008-2-12 00:05 發表
我上網問過個低版... 佢地都話個低版ok好  

甘你會吾會換過一塊低版!?
我主要黎講會揀gigabyte
你上邊個網問??因為我真係比較少聽到呢個牌子

引用:
原帖由 ks191772175 於 2008-2-12 11:34 發表
Intel core 2 Quadro QX6700
Asus striker Extreme Socket 775 680I QUAD Core Ready
Corsair4GB (2GBx2) PC2-9136(1142MHz)
Asus 8800GTX 768MB
Seagate SATA 320GB 16MB H.D.D.  
Entermax Galaxy 1000W
我想砌呢 ...
好似冇QX6700=.=得QX6850同QX9650
Asus striker Extreme Socket 775 680I QUAD Core Ready --冇價. 得ASUS MB-P5NS2F 780I $2,750
Corsair4GB (2GBx2) PC2-9136(1142MHz) 上總代理睇都冇呢個型號, 你係邊到睇返黎?
ASUS EN88GTX EN8800GTX PCI-E 768MB DDR3  $4,880
Seagate 320.0GB ST3320620AS SATA II/16MB HDD $675
ENERMAX 1000W EGA1000EGX Power Supply $2,285

引用:
原帖由 henrysiu 於 2008-2-12 13:52 發表
SET D Intel 4核心 DX10 打機組合
IF改用1gb dual ram,160gb hdd,Gigabyte NVIDIA GEFORCE 8800GT PCIE2.0 DX10 512MDDR3, Zalman, Ultra
total幾$$?
1GB dual channel 係1GB x2 定係512MB x2?
如果係1GB x2 & 160GB hdd, 8800GT $8213
如果係512M x2 &160GB hdd, 8800GT $8033

引用:
原帖由 ㊣雷㊣ 於 2008-2-12 14:53 發表
SET B AMD DX 10平價打機組合有幾多gb?
SET B 最新DX10 打機組合支援咩window?
AMD SET B HDD 有160GB, RAM 有2GB
INTEL / AMD SET B 均支援WINDOW XP 及WINDOW VISTA

引用:
原帖由 gaara_我愛羅 於 2008-2-12 17:30 發表
AMD既set b 玩唔玩到nfs11
玩到

引用:
原帖由 ㊣雷㊣ 於 2008-2-13 06:52 發表
係咪落訂.訂佐某d組合(係第一頁揀)
你地送黎?洗唔洗加錢-0-?
送貨需加$150 運輸費

引用:
原帖由 團*晉 於 2008-2-13 01:04 發表
INTEL SET C同AMD SET C比較上黎邊隻可以玩耐D?!
差唔多

引用:
原帖由 henrysiu 於 2008-2-13 02:02 發表

1 GB x2 &160GB hdd, 預計六七月買部機仲算勁嗎???價錢會低d嗎???因為要等ce完XD
到時再算吧

引用:
原帖由 ks191772175 於 2008-2-13 13:16 發表
我仲想問下8800gt同8800gts呢兩張效能邊張好d??
分別大唔大?
8800 GT 較好

引用:
原帖由 斷絕來往 於 2008-2-13 21:01 發表
我想問送貸 全香港邊到都送?
有d野唔要可唔可以cut左佢 ..好似其中display同火牛

AMD AM2 X2 DUAL CORE ADO5000-DO CPU =幾多Ghz
全港都送~
如果離島收費$200
AMD AM2 dual core 5000+ = 2.6Ghz

引用:
原帖由 冷﹏無意 於 2008-2-14 10:57 發表
咁我正係想換成個主機...主要係打機....速度良好唔怕lag..大約几錢~!
4千5百至6千就可以了

引用:
原帖由 sssshing 於 2008-2-14 19:46 發表
AMD SET B
如果要買洗唔洗落訂
如果唔洗落訂咁應該點做
需要落訂...
如果唔落訂, 可能能價錢會較貴一點

引用:
原帖由 sssshing 於 2008-2-15 12:10 發表
如果我同你訂左AMD SET B既話
幾耐可以拎到
咁呢SET野係唔係唔包括WINDOWS
如果唔包括WINDOWS係唔係要另加$350買
$350係唔係剩係可以買到WINDOW XP PROFRESSIONAL
如果買VISTA要幾錢
AMD SET B 用XP會唔會有問題
好 ...
今日落訂, 第二日取機...
唔包window 的, 如果你想要正版window XP pro.版係需要加$350, 連安裝window ,所有driver及附送整合WindowXP and driver 安裝碟乙隻
如果要VISTA, Home perimum版需要一千二百元
AMD set B 用XP 完全冇問題~
個人建議, 暫時都係用住XP 先la

都係$5260
可以安埋, 冇問題
ATI 既3850XT 係比nvidia 8800GS快

發新話題