發新話題

砌機組合AMD及INTEL$2,xxx -$8,xxx(11年08月01日電腦套裝更新)

[Close]
VLAN真好

vlan shop係邊既呢???

vLan shop 地址: 深水埗 深之都 2/F 48-49舖
深水埗地鐵站D1 出口

引用:
原帖由 alan_wong9 於 2007-9-6 21:53 發表
vLan shop 地址: 深水埗 深之都 1/F 156-157&159 舖
深水埗地鐵站D1 出口
=.=你係俊大大d fd?

我都好想買不過唔知邊到有得買

引用:
原帖由 kingofliar 於 2007-9-7 16:45 發表
我都好想買不過唔知邊到有得買
到 vLan Shop 買,  寫得好清楚, 唔明白可以打電話問, 電話 2387 3177
http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=135

我想問係唔係邊個組合都要自己令外買Mon?

引用:
原帖由 秋紅 於 2007-9-10 20:34 發表
我想問係唔係邊個組合都要自己令外買Mon?

幫我整部啦

引用:
原帖由 鍾成磊  於 2007-9-11 15:44 發表
幫我整部啦
你黎左vlan shop 放低你要個set既價錢咪整部比你law~

我想問AMD SET D同INTEL SET B邊個勁d= =?我主要用黎打機
同埋INTEL SET B同AMD SET D玩依家新出既遊戲會唔會lag呢??

引用:
原帖由 thegazette 於 2007-9-12 18:18 發表
我想問AMD SET D同INTEL SET B邊個勁d= =?我主要用黎打機
同埋INTEL SET B同AMD SET D玩依家新出既遊戲會唔會lag呢??
打機 AMD SET D 會經過 INTEL SET B 好多.

依家新出遊戲如果開一般效果兩 SET 都唔會 lag ,
但如果開特效高D AMD SET D 係最好選擇, 特別係當畫面有好多人物時.

咁如果intel set d加800蚊換Gigabyte RX29T512VH-B HD2900XT PCI-E 512MB
會有幾勁架

回復 #73 thegazette 的帖子

勁過用8800GTS=.="

打錯係amd= ='''...
普通用amd set d唔加錢都已經夠打機用架可..?

發新話題