發新話題

砌機組合AMD及INTEL$2,xxx -$8,xxx(11年08月01日電腦套裝更新)

[Close]

回復 #45 卡門 的帖子

除非你用64bit Windows,如果唔係用唔曬4G Ram

回復 #46 FlyerFei 的帖子

就算你用64 bit window 都未必用得晒4gb-.-"

回復 #47 alan_wong8 的帖子

用Vista 64bit就有機會

Superfetch用曬

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2007-8-12 15:13 發表
we don"t have mouse sold
鍵盤有啦掛=__=

回復 #49 Simon狗雪 的帖子

下=.=甘咪整係得電腦賣=\口=

回復 #51 Simon狗雪 的帖子

唔洗,求其買條IDE線

引用:
原帖由 FlyerFei 於 2007-8-14 22:01 發表
唔洗,求其買條IDE線
唔係丫..~

得物冇所用=口='''~

回復 #53 Simon狗雪 的帖子

但送50蚊wo

請問點樣可以買到??
有咩方法??

引用:
原帖由 SiU少 於 2007-8-19 19:16 發表
請問點樣可以買到??
有咩方法??
保養vLan shop同會員跟一年..免人工
之後如有硬件問題, 一齊交由代理保養 (注意: 如果硬件被發現人為損害, 將不受保)

--  會員可以自已買料之後交比vLan shop砌 (需要收費$200); 或者

--  我地幫你直接去代理商到購貨然後砌埋都得(需要繳交訂金 $500到vLan shop 鋪面, 或存入vLan shop 銀行戶口)(ps. 需等一日).
P.S. 所有組合不包括WINDOW, 如需WINDOW 需另加$250 購買正版WINDOW XP PROFRESSIONAL (OEM)
如慾所有組合詳細資料或預訂組合, 可親臨位於深水埗vLan shop 或致電 23873177 與職員聯絡

唔係啊話,vlan 咁袞,我之前post 一個post 係到 你cut 左?咩意思先?

我算唔算會員..
點先算會員..係咪級別

我可以有幾平

引用:
原帖由 冬。木〞 於 2007-8-26 11:10 發表
我算唔算會員..
點先算會員..係咪級別
你已經係了
引用:
原帖由 滅。小方方 於 2007-8-26 19:08 發表
我可以有幾平
你就睇下情況而定LA~

發新話題