發新話題

砌機組合AMD及INTEL$2,xxx -$8,xxx(11年08月01日電腦套裝更新)

[Close]
你個個set A 包唔包安裝?

咁上門80蚊係唔係姐係幫我set 埋?

如果我買機個時想買埋window . 包唔包安裝?同埋要整幾耐?

私想問set a CPU 可唔可以3.0 Ghz ? 要加幾多錢?

如果set A 我想CPU轉做
Intel Pentium 4 641
時脈: 3200MHz
外頻: 800MHz
Socket: 775
L2 Cache: 2MB

Display轉
Set B 果張display.

加加埋埋點計呢如果買set a 轉以上既野.

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2008-5-30 13:25 發表

你呢粒CPU 已經停產唔出嫁啦wo~
咁是但一張勁既cpu ,不過一定要係Intel Pentium 4 3.0Ghz.....
同埋張display轉set b 果張幾錢?

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2008-5-31 09:55 發表
CPU: Intel Core 2 Duo E8400 (3GHz) CPU/6M BOX
display $850
ok啦~~咁加埋幾多錢?
係4核嗎?
我係問set A 文書

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2008-6-1 10:02 發表 $5130 INTEL SET A 轉Q6600, 及9600GSO
好.....而家intel set a 轉你上次介紹比我聽果隻cpu , 不過我要更改display ,,,,我要轉做nvidia geforce 8800gt 又幾多錢?

我想問幾點收同埋電話幾多號??冇人聽ge -3- 係唔係唔聽133牙?

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2008-6-10 23:51 發表

今日我地收早姐=.=""
唔怪得知上次我去到山左門-,- 點知去左另外一間買.
你地有冇得幫人去買機箱?(咩都唔要only要機箱)
如果有我想問 http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=tw&act=detail&tbcate=1260&id=2230 << 呢個有冇得幫我地買?同埋幾錢?

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2008-6-14 18:43 發表
我地冇coolermaster賣
咁你有d咩好介紹?

發新話題