發新話題

砌機組合AMD及INTEL$2,xxx -$8,xxx(11年08月01日電腦套裝更新)

[Close]
引用:
原帖由 sk2000 於 2009-1-19 20:59 發表
個價時起時落
市場價格波伏好大...

唔駛客氣

引用:
原帖由 sk2000 於 2009-1-21 18:18 發表
+$買個XP係唔係32bit?
一定要用到vLAN
暫時係32bit.

引用:
原帖由 kwanyau6 於 2009-1-21 19:04 發表
我資金有限$3000蚊樓下
我玩開wow l4d 呢2隻game 仲要用autocad畫圖
有無咩set岩我用 又係3000蚊左右呢?
如果你要用埋auto cad 最好要有用display 卡
你既上限會有幾多?因為如果你3000內既話其實選擇冇咁多, 同埋cpu 可能會用弱少少的

訂邊套?

回復 669# 的帖子

星期五晚應該有得拎...保險d就預星期6

回復 671# 的帖子

可以係度問~

引用:
原帖由 sk2000 於 2009-1-23 07:56 發表
想問set c用400W牛真的夠推嗎?
洗唔洗用550W?
一定夠...我出左好多部....

回復 675# 的帖子

放心=.="我出得list就一定夠你用

岩岩改番 感謝提醒

引用:
原帖由 kwanyau6 於 2009-1-24 09:34 發表
我都知 3000蚊 無咩選擇 所以我都想唔跟menu 整過部
另度有無得唔跟menu 另切一部?
我想用   >
可以~
但係我計黎計去$3000 要砌部機可以用埋AUTOCAD 真係唔多得=.="
我另外度一個set 出黎計到盡都要$3480
配置如下
CPU: AMD PHENOM X3 TRIPLE CORE HD8650WCGH CPU BOX 盒裝
M/B: Gigabyte GA-MA770-S3P
RAM: A-DATA DDR2 800 2GBx1 
HDD: Seagate/ WD 320GB HDD
DRW: Asus DRW-22B1ST/BLK
VGA: HIS HD4670 512MB
Case: Gigabyte GZ-x1-B
火牛: Gigabyte Odin 470 Plus
包埋安裝費

即係俗稱既砌機費...

回復 684# 的帖子

唔緊要~
1. 如果你連埋Window 買既話, 係會幫你裝埋window 而及比番晒所有驅動程式碟你;
ps. 唔買Window 都會比番晒所有驅動程式碟你.
2. 閣下可選擇親自到本店取機, 或送貨(送貨需另加$150)
3. 頭一年係唔需要收取任何費用.(除人為損壞)

插線會幫你插, 但係如果你本身冇買埋window,我地係唔會幫你裝window.

引用:
原帖由 kwanyau6 於 2009-1-29 10:40 發表

有無得去到你地間店先至再切機?
唔太明你既意思~?

發新話題