發新話題

砌機組合AMD及INTEL$2,xxx -$8,xxx(11年08月01日電腦套裝更新)

[Close]
Window Vista 價錢表
Window Vista Home Basic $720
Window Vista Home Premium $920
Window Vista Business $1120
Window Vista Ulimate $1650

AMD SET D~
轉用3gb ram, (2GBx1, 1GBx1)
轉用500gb hdd.
dvd用Asus 20B1ST
總共$6360 (並不包括任何操作系統)

題外話, 當vlan 完成團隊功能及vlan 扣分功能程序後將會研發64bit 及window7版本vlan

回復 624# 的帖子

唔好意思...打錯了, 已修改

回復 631# 的帖子

可以郵寄訂金或利用銀行匯款到IPVE 銀行戶口進入購買.
運送費用是香港來回澳門船費再另加$150

引用:
原帖由 edward1906 於 2009-1-7 05:47 發表
amd係咪比intel好???
你指方面?

要開高解像同高畫質, 係GTA4 黎講最主要係睇GPU 既核心, RAM(GPU) 同CPU

INTEL 除左onboard display...好似冇出到display card wo~你所指既intel 顯示卡係邊隻?

佢既onboard display 冇咩好...=.="除非你真係用黎做文書..又或者睇高清都可以(只限G4X 系列)

很簡單...因為來貨價上升 (DDR2 RAM)

同埋你有咩資格講粗口.

引用:
原帖由 yxianwen 於 2009-1-8 23:09 發表
大陆的可以买吗?除了定金外有些什么要求?
內地暫時比較難去服務到

引用:
原帖由 trigunhrw 於 2009-1-13 22:53 發表
貌似i7那套里的内存不对 怎么4G 啊  不是3通道吗应该是3G 才对啊1*3 怎么是2*2啊,,,
雙通道或者是三通道也行...

引用:
原帖由 mihkohuy 於 2009-1-15 21:54 發表
好搞笑,打GTA IV洗唔洗咁既價錢呀
完全唔經濟
值唔值完全係睇個人要求....

未清楚

引用:
原帖由 慶太。 於 2009-1-17 13:55 發表
打流星蝴蝶劍同RO會唔會lag嫁 ?
唔會. 除非你上網有問題~

Total 係優惠價錢

VIP 會員, 係當你進入vLan 既時候, 如果人數達到240人時, 仍然可以正常入區

運送到澳門, 我地首先要收晒錢, 然後運費係$450

發新話題