71 12345
發新話題

砌機組合AMD及INTEL$2,xxx -$8,xxx(11年08月01日電腦套裝更新)

[Close]
引用:
原帖由 lamlam77777 於 2011-5-14 15:39 發表
D list可唔可能自己要求換其他冇指定既野呀???
因人個人要求更改組件是可以,請另開帖詢問

引用:
原帖由 推己及人 於 2011-5-15 14:21 發表
n記gtx295強or n記9800強?
http://www.google.com.hk/

引用:
原帖由 超音速唾液 於 2011-5-29 20:49 發表
SET D吾要DRW幾錢?
唔要DRW大約減去$190-200

引用:
原帖由 kelvin0720 於 2011-6-1 22:54 發表
我想問下我可唔可以要求要透明既開機箱板同埋換個大D既CPU風扇嫁?
首先提供型號,然後加錢

引用:
原帖由 kelvin0720 於 2011-6-1 23:32 發表
Cooler Master Elite 430 Black
同Cooler Master Elite 310
價錢同功能方面同VLAN SET既機箱有甚麼分別?
內籠會大少少,外觀可能會好睇D(個人觀感)
側透同埋散熱風扇位多D
詳情其實可以上Cooler Master 官網睇..
vLan Shop選既機箱主要因應足夠既需要同盡量揀最平最好. 除非機主有特定要求

引用:
原帖由 aloneccy 於 2011-7-23 16:28 發表
你地個List係咪就黎會Update ?
我想砌部4千蚊打機電腦~ 有冇推介  ?

thx~
7月尾-8月頭會有更新,敬請期待

引用:
原帖由 OOKOFOO 於 2011-9-5 23:28 發表
AMD SET B  有冇話幾時可以出返貨呢?
參考Intel Set B吧,效能更高
AMD CPU貨源一直不穩,而且新CPU又話出但又一直延期
依家出舊又唔係,出新又無得出,有新板但無新U
A8又係唔穩定的供貨,可能要10月-11月先出返都未定

引用:
原帖由 chucky0202 於 2011-9-11 12:01 發表
請問intel set B 玩left 4dead 2. 開唔開倒高效?
絕對可以開爆

引用:
原帖由 chucky0202 於 2011-9-12 01:49 發表
Window xp同xp pro係咪有分別?
我見我fd用win7 打機成日輕
如果intel set b + 優惠2 裝xp 定win7好(打機的話)
vLan 現在只有Windows 7 賣
你個FD輕機是否關佢部機問題?
我就好少見人成日輕

引用:
原帖由 後田慶次 於 2011-10-4 14:07 發表
我覺得應該更新下amd......用a6/a8 3000左右可以出到部4核,粒gpu至少睇高清打信長
玩下l4d(開中)都冇乜問題...
APU貨源不穩,唔係話轉就轉
呢個問題講左好多次

引用:
原帖由 likekiwi 於 2012-3-26 11:37 發表
打機 AMD SET D 會經過 INTEL SET B 好多.
唔知唔好亂講......

71 12345
發新話題