發新話題

砌機組合AMD及INTEL$2,xxx -$8,xxx(11年08月01日電腦套裝更新)

[Close]
SET B 文書處理組合2    玩信長lag唔lag??

最新信長論壇http://sakahawa.freebbs.hk/index.php

引用:
原帖由 神魔︳櫻丸 於 2007-11-5 18:40 發表
SET B 文書處理組合2    玩信長lag唔lag??
不會的

多謝哂~

請問如果買SET B 最新DX10 果隻....機可唔可以長開=.= 1日12小時以上..... 容唔容易燒機.... 抱歉底b問題....

引用:
原帖由 poosky123 於 2007-11-14 13:55 發表
請問如果買SET B 最新DX10 果隻....機可唔可以長開=.= 1日12小時以上..... 容唔容易燒機.... 抱歉底b問題....
放心vlan 出既電腦唔容易燒機, 機一日開足廿四小時都可以

不過長開既電腦長開既話, 大約半年至一年最好自己清塵, 因為長開既電腦好易積塵, 如果唔清塵會令到散熱困難同埋容易短路

回復 111# 的帖子

其實...我部電腦買左一年唔多- -有一次比我打到燒左機...之後就唔知咩事成日輕機...

引用:
原帖由 poosky123 於 2007-11-14 15:14 發表
其實...我部電腦買左一年唔多- -有一次比我打到燒左機...之後就唔知咩事成日輕機...
燒左機你仲用...找死咩?拎部機上黎check check啦...

我部用咗就黎六年,都經常唔關,一兩年先清一次塵,但我唔要壼.打開散熱... 勿問題都無....

整過啦 部機.... 換左火牛= =上次燒火牛...

引用:
原帖由 poosky123 於 2007-11-14 18:00 發表
整過啦 部機.... 換左火牛= =上次燒火牛...
依家仲有hang 機=.=?

嗯 勁輕果隻...唔知咩事...輕機都整過幾次了...

引用:
原帖由 poosky123 於 2007-11-16 21:27 發表
嗯 勁輕果隻...唔知咩事...輕機都整過幾次了...
拎上黎看看la~輕機可大可小

問多問....清塵係自己清定係點??

引用:
原帖由 poosky123 於 2007-11-17 04:33 發表
問多問....清塵係自己清定係點??
清潔既野, 可以自己做, 可以拎出去shop到做
自己做唔駛錢, 拎出去shop 到要收錢

發新話題