發新話題

砌機組合AMD及INTEL$2,xxx -$8,xxx(11年08月01日電腦套裝更新)

[Close]

砌機問題

請問SET C DX10 打機組合 2除打機外,我還多用於BT
HDD有哪些較合適長開耐用的?
X4機箱或GIGABYTE機箱可否用加硬盤櫃桶?
SATA的櫃桶是否合用?SATAII與SATA接頭是否一樣?
若出機能代為配上硬盤櫃桶

引用:
原帖由 denwon 於 2008-5-4 21:09 發表
請問SET C DX10 打機組合 2除打機外,我還多用於BT,
HDD有哪些較合適長開耐用的?
X4機箱或GIGABYTE機箱可否用加硬盤櫃桶?
SATA的櫃桶是否合用?SATAII與SATA接頭是否一樣?
若出機能否代為配上硬盤櫃桶? ...
SEAGATE 同WD 都屬於耐用系列,

你係指5.25" 個個位嗎??是可以的
SATAII同埋SATA 既接頭係一樣的, 岩用
可以, 但係必需事前聲明, 否則會另外收費

私想問set a CPU 可唔可以3.0 Ghz ? 要加幾多錢?

引用:
原帖由 AyF 於 2008-5-11 15:52 發表
私想問set a CPU 可唔可以3.0 Ghz ? 要加幾多錢?
需加700元正

9600 係咪快過8800 好多?

係咪過多排會有9800?

9600GT 比8800GT 弱一點~

砌機組合(AMD 及 INTEL) $2,xxx -$8,xxx (於09/05/2008 00:00價錢更新)
一切價錢只供作參考, 如欲獲得最新價錢, 請致電2387 3177或親臨vLan shop 查詢

黎vLan shop 砌機的優惠:
凡到vLan Shop 購買組裝機,即送vLan  VIP 會藉一個(一年)
保養vLan shop同會員跟一年..免人工
之後如有硬件問題, 一齊交由代理保養 (注意: 如果硬件被發現人為損害, 將不受保)

Intel SET D 轉9800 GX2 display同QX9775 CPU約幾錢呢?

我打算用2560 X 1600 pixel打機之類的, 要換埋Motherborad之類的hardware去支援2560 X 1600的嗎?

引用:
原帖由 英國薯 於 2008-5-21 07:32 發表
Intel SET D 轉9800 GX2 display同QX9775 CPU約幾錢呢?

我打算用2560 X 1600 pixel打機之類的, 要換埋Motherborad之類的hardware去支援2560 X 1600的嗎?
齋換QX9775, 已經要加$11,500, 而轉用9800GX2 亦都要加$3,000
你用一個mon 玩定兩個mon 玩game?一個mon 絕對冇可以行到去2560*1600
花咁多錢去砌一部機, 值得嗎?還是你係到玩野?

我想砌一部 $3500左右~~
唔洗mon同dvd機 我用番舊既就得
比個list我 ok?
可唔可以自己買完d料 比 vlan 砌 or 我比個list 佢幫我砌埋
有無得平?
(FOR 打機,遲下可能用埋黎睇高清)

引用:
原帖由 猊下 於 2008-5-21 15:41 發表
我想砌一部 $3500左右~~
唔洗mon同dvd機 我用番舊既就得
比個list我 ok?
可唔可以自己買完d料 比 vlan 砌 or 我比個list 佢幫我砌埋
有無得平?
(FOR 打機,遲下可能用埋黎睇高清) ...
可以, 不過vlan shop 砌機費係$150
未必有得平
如果要另外寫list 請開新主題

Total: 只需HK$3,810(連安裝費, 送Gigabyte Keyboard & mouse 套裝

即係玩咩game都5會lag???
有冇防毒 ╰( ̄▽ ̄)╭  ﹡

引用:
原帖由 〝k隆星人 於 2008-5-29 18:57 發表
Total: 只需HK$3,810(連安裝費, 送Gigabyte Keyboard & mouse 套裝

即係玩咩game都5會lag???
有冇防毒 ╰( ̄▽ ̄)╭  ﹡
絕大部份既遊戲都可以, 除非要求好高的遊戲

防毒, 呢度有
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=64867

如果set A 我想CPU轉做
Intel Pentium 4 641
時脈: 3200MHz
外頻: 800MHz
Socket: 775
L2 Cache: 2MB

Display轉
Set B 果張display.

加加埋埋點計呢如果買set a 轉以上既野.

引用:
原帖由 AyF 於 2008-5-29 23:23 發表
如果set A 我想CPU轉做
Intel Pentium 4 641
時脈: 3200MHz
外頻: 800MHz
Socket: 775
L2 Cache: 2MB

Display轉
Set B 果張display.

加加埋埋點計呢如果買set a 轉以上既野. ...
你呢粒CPU 已經停產唔出嫁啦wo~

發新話題