發新話題

砌機組合AMD及INTEL$2,xxx -$8,xxx(11年08月01日電腦套裝更新)

[Close]
唔該
我想問下intel setc 個組合
個dvd rw   轉用普通既 有燒錄 功能果d   平幾多錢

引用:
原帖由 332250765 於 2008-4-24 15:22 發表
唔該
我想問下intel setc 個組合
個dvd rw   轉用普通既 有燒錄 功能果d   平幾多錢
平$5

唔該
我想要amd   set c 個組合...
轉埋9600   仲有個window
要多個moon  17串
聽日囉機得唔得

引用:
原帖由 332250765 於 2008-4-26 14:02 發表
唔該
我想要amd   set c 個組合...
轉埋9600   仲有個window
要多個moon  17串
聽日囉機得唔得
最快星期一

星期1~6 都要返工=.=
咁如果聽日囉唔囉到-.-

ok啦...
咁我星期4 一早去囉機   有無問題..
就amd set c 個plan轉埋9600gt
同埋window

引用:
原帖由 332250765 於 2008-4-26 21:58 發表
ok啦...
咁我星期4 一早去囉機   有無問題..
就amd set c 個plan轉埋9600gt
同埋window
你可以預先落訂...之後下個星期日黎拎機都可以~

OK 我想問係入數都ok既?

回復 308# 的帖子

請利用恆生ATM 或e-banking 或 儲款易
   恆生銀行
   IPVE

另外係唔係要17" mon?要4:3定係16:10??

個mon 唔洗住囉=.= 用住舊既先 ....
咁我入左錢就打去ipve ?

引用:
原帖由 332250765 於 2008-4-27 12:46 發表
個mon 唔洗住囉=.= 用住舊既先 ....
咁我入左錢就打去ipve ?
係~

AMD SET C 轉9600GT 加Window XP Pro.(OEM)
總數$5520

我要買 AMD SET B

升250GB HDD SATAII   轉8600GT   加Window XP

幾錢左右

同埋我唔想入數,一次過去vLan shop 度畀錢得唔得ga?

回復 312# 的帖子

總數係$4250包晒所有安裝, 一返屋企即插即用

可以....

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2008-5-3 09:32 發表
總數係$4250包晒所有安裝, 一返屋企即插即用

可以....
咁我洗唔洗打電話去訂機?

引用:
原帖由 終結惡魔 於 2008-5-3 21:17 發表

咁我洗唔洗打電話去訂機?
可以比錢個時先訂都得, 如果打電話去訂, 我地要check到銀行過數先會落單的

發新話題