發新話題

砌機組合AMD及INTEL$2,xxx -$8,xxx(11年08月01日電腦套裝更新)

[Close]
引用:
原帖由 ㊣雷㊣ 於 2008-3-22 00:59 發表
SET B 最新DX10 打機組合
CPU: Intel Core 2 Duo E6550 (2.33GHz) CPU/4MB BOX
M/B: GIGABYTE GA-P35-S3G P35 M/B
RAM: A-DATA DDR-2 800MHZ 2G ram (1GB dual channel)
HDD: Seagate 160.0GB ST3160811AS SATA II/ ...
唔包

電腦(形)(莫)幾錢到?...................

引用:
原帖由 ㊣雷㊣ 於 2008-3-22 07:38 發表
電腦(形)(莫)幾錢到?...................
睇下你要幾多吋la

十四吋至16吋大約幾錢?-0-?............

引用:
原帖由 ㊣雷㊣ 於 2008-3-22 19:39 發表
依家好少呢個size~最細都17了

引用:
原帖由 ㊣雷㊣ 於 2008-3-22 19:39 發表
依家好少呢個吋數了
最少都17了

17至18幾錢?.   

引用:
原帖由 ㊣雷㊣ 於 2008-3-23 00:42 發表
17至18幾錢?.   
如果跟機一齊買
Viewsonic VA 1716W $1250

想問intel set c~轉用3870x2 要加幾$
3870x2同2900xt邊張好d

引用:
原帖由 大撚穫 於 2008-3-23 14:54 發表
想問intel set c~轉用3870x2 要加幾$
3870x2同2900xt邊張好d
intel set C 轉3870x2 總共要$8440

3870x2 好好多~!v

SET B AMD DX 10.1 平價打機呢
玩真三國無雙4 PC版會唔會LAG ??
因為我主要玩既game只係無雙pc- -

引用:
原帖由 神秘的我 於 2008-4-2 18:28 發表
SET B AMD DX 10.1 平價打機呢
玩真三國無雙4 PC版會唔會LAG ??
因為我主要玩既game只係無雙pc- -
用 SET C 會較好

你個個set A 包唔包安裝?

引用:
原帖由 AyF 於 2008-4-8 23:31 發表
你個個set A 包唔包安裝?
所有set出黎既list 都包安裝費
但唔包裝window

咁上門80蚊係唔係姐係幫我set 埋?

發新話題