發新話題

砌機組合AMD及INTEL$2,xxx -$8,xxx(11年08月01日電腦套裝更新)

[Close]
引用:
原帖由 alan_wong8 於 2008-3-4 17:46 發表

你大約7點至7點半上到黎就可以了~請你飲野
真好人
咁我7點半黎

-.-嘩!搬到我真係手軟
多謝你包豆奶

引用:
原帖由 sssshing 於 2008-3-4 21:46 發表
-.-嘩!搬到我真係手軟
多謝你包豆奶
哈哈~有時百五蚊唔慳得

我買SET B AMD~
如果cpu轉做AMD AM2 X2 DUAL CORE ADO5000-DO CPU
甘要加幾多錢?
我聽日去入錢洛訂~
3月8日下午去攞~

引用:
原帖由 可樂星_安 於 2008-3-5 20:18 發表
我買SET B AMD~
如果cpu轉做AMD AM2 X2 DUAL CORE ADO5000-DO CPU
甘要加幾多錢?
我聽日去入錢洛訂~
3月8日下午去攞~
+$180即可
總數: $3,880

落訂後請致電到vlan shop

我想問...
Intel P4 NorthWood 2.8GHZ Socket 478 既cpu....
o岩唔o岩Magic Pro 既P6VM-X 用?
同埋 貴店... 有冇該塊底板賣...?
如果有麻煩報一報價...

THX

引用:
原帖由 calvin0070 於 2008-3-11 08:01 發表
我想問...
Intel P4 NorthWood 2.8GHZ Socket 478 既cpu....
o岩唔o岩Magic Pro 既P6VM-X 用?
同埋 貴店... 有冇該塊底板賣...?
如果有麻煩報一報價...

THX
岩用
S478 底板黎嫁wo~以我記憶當中, 已經好似停左產...所以應該要搵二手

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2008-3-11 08:59 發表

岩用
S478 底板黎嫁wo~以我記憶當中, 已經好似停左產...所以應該要搵二手
係呀... 唔該你先...
但仲有冇其他公司既底板提供呢>.<"""

引用:
原帖由 calvin0070 於 2008-3-11 19:45 發表

係呀... 唔該你先...
但仲有冇其他公司既底板提供呢>.
以s478 既主板黎講比較~你可以試下去高登問下, 睇下仲有冇存貨..個到有時會有d倉底貨

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2008-3-11 20:30 發表

以s478 既主板黎講比較~你可以試下去高登問下, 睇下仲有冇存貨..個到有時會有d倉底貨
好的...唔該

不用客氣

平價打機組合玩信長同勁舞lag唔lag?a_a
同埋dl野同上網...快唔快?

引用:
原帖由 粉紅軟雪糕 於 2008-3-16 20:41 發表
平價打機組合玩信長同勁舞lag唔lag?a_a
同埋dl野同上網...快唔快?
打war3 同勁舞,應該唔會點lag~
上網, dl 就要睇你寬頻既速度...

WHICH 打機組合 打到好似cod4l , frontline , crysis ... lee d game  
THZ

SET B 最新DX10 打機組合
CPU: Intel Core 2 Duo E6550 (2.33GHz) CPU/4MB BOX
M/B: GIGABYTE GA-P35-S3G P35 M/B
RAM: A-DATA DDR-2 800MHZ 2G ram (1GB dual channel)
HDD: Seagate 160.0GB ST3160811AS SATA II/NCQ
DVDRW: Asus 2014L1T/B+W (Lightscribe光刻功能)
DISPLAY card: XFX GF 8600GT PCI-E 256MB DDR3 D.DVI
Sound card: 採用主機板內建高品質8聲道音效晶片
網絡介面卡: 內建千兆(Gigabit)網路介面卡,提供超便捷網路效能
火牛: DELTA ActivePower 400W GPS-400AA-100A P.S.
GTR/iCute/Gigabyte Case

組合特色:
-  採用INTEL (英特爾)雙核心CPU, 此CPU 外頻達到FSB 1333;
- 主機板電容全面採用固態電容, 令主機板壽命更加長久,提升運作效能及穩定度;
- GA-P35-S3L隸屬技嘉超耐久主機板系列機種,採用新一代Intel® P35晶片組,擁有FSB 1333超高外頻,並支援未來45奈米Intel®多核心CPU等先進規格;
- 主機板內建網絡卡支援千兆(Gigabit) 網路;
- 內建高品質8聲道音效晶片;
- LightScribe 是一種光碟標籤燒錄技術,可利用雷射蝕刻技術直接在碟片上刻印標籤。您可以輕而易舉地製作具有專業水準的光碟;
- 支援 LightScribe 功能的 DVD 光碟機採用雷射技術,可將影像直接燒錄到 LightScribe 光碟片標籤刻印面上的塗層。LightScribe 標籤燒錄系統不怕墨水污痕,無需擔心紙張捲曲,也沒有黏性附著物造成的問題。
- 採用nVidia DriectX 10顯示卡8600GT 256MB DDR3; 及
- 使用電腦玩家一致推祟最穩定火牛品牌Delta(台達), 作為本機的電源系統, 令到主機可以有最穩定情況下安心使用

有無電腦(形)(莫)嫁?

發新話題