發新話題

砌機組合AMD及INTEL$2,xxx -$8,xxx(11年08月01日電腦套裝更新)

[Close]
如果我同你訂左AMD SET B既話
幾耐可以拎到
咁呢SET野係唔係唔包括WINDOWS
如果唔包括WINDOWS係唔係要另加$350買
$350係唔係剩係可以買到WINDOW XP PROFRESSIONAL
如果買VISTA要幾錢
AMD SET B 用XP會唔會有問題
好多疑問

引用:
原帖由 sssshing 於 2008-2-15 12:10 發表
如果我同你訂左AMD SET B既話
幾耐可以拎到
咁呢SET野係唔係唔包括WINDOWS
如果唔包括WINDOWS係唔係要另加$350買
$350係唔係剩係可以買到WINDOW XP PROFRESSIONAL
如果買VISTA要幾錢
AMD SET B 用XP會唔會有問題
好 ...
今日落訂, 第二日取機...
唔包window 的, 如果你想要正版window XP pro.版係需要加$350, 連安裝window ,所有driver及附送整合WindowXP and driver 安裝碟乙隻
如果要VISTA, Home perimum版需要一千二百元
AMD set B 用XP 完全冇問題~
個人建議, 暫時都係用住XP 先la

OK!
等我儲夠錢..過一,兩個禮拜就買-3-

我22號買9600
諗住買兩個
行SLI

但係聽日又想買2張 3870
玩Cross Fire X

點算..

AMD AM2 X2 DUAL CORE ADO5200-DO CPU 低電壓
GIGABYTE GA-MA770-S3/AM2 AMD 770 M/B
Super Talent DDR-2 800MHZ 1G Ram (藍色散熱片) X2
Seagate 250.0GB ST3250620A 7200R/16M HDD
Sapp hire藍寶石 HD3870 PCI-E 512MB DDR4
Pioneer DVR-215BK 20X DVD Writer /SATA/黑/盒裝
Cooler Master RP-550 eXtreme Power 550W

係vlan shop砌 要幾錢

家陣amd set c 要幾錢
中有我可唔可以帶個hd黎, 你同我安埋, 因為我有個back up hd, 中係用以前d 粗線
中有我想問下張ATI RADEON HD3850XT 係同n記ga 咩型號同lv,

都係$5260
可以安埋, 冇問題
ATI 既3850XT 係比nvidia 8800GS快

想問3700$果陪打機組合玩唔玩到 Hong Kong 果D Online  game ?

引用:
原帖由 天堂在天涯 於 2008-2-18 18:34 發表
想問3700$果陪打機組合玩唔玩到 Hong Kong 果D Online  game ?
AMD SET B? 玩到~!

AMD SET B????   姐係咩??????

1)成套係VS度買係咪免費幫砌?
2)會唔會裝埋window測試work唔work?洗唔洗加錢?
3)自己帶舊野黎裝出新機幫裝洗唔洗加錢?
4)成套買除左可以用會員價之外?會有咩週邊品/贈品送?除左Keyboard & mouse
  有冇話要買滿幾錢就送D咩?定係買得愈多就送愈多野咁?

引用:
原帖由 天堂在天涯 於 2008-2-18 22:34 發表
AMD SET B????   姐係咩??????
即係$3730果套
打ONLINE絕對夠用

咁如冇意外就set c la
see you soon

引用:
原帖由 56985698 於 2008-2-19 00:51 發表
1)成套係VS度買係咪免費幫砌?
2)會唔會裝埋window測試work唔work?洗唔洗加錢?
3)自己帶舊野黎裝出新機幫裝洗唔洗加錢?
4)成套買除左可以用會員價之外?會有咩週邊品/贈品送?除左Keyboard & mouse
  有冇話要買滿幾錢就送D咩?定係買得 ...
1. 如果跟我地set 出黎既list 黎砌, 已經包埋安裝費了
2. 如有可以安裝英文版WINDOW XP pro. 30試用版比你睇, 但係睇完之後我地會將佢format.
3. 唔駛
4. Lan 線, 同埋一年vip. 如果係二月砌的話將會獲得兩年vip 會藉

引用:
原帖由 firehkhk 於 2008-2-19 01:10 發表
咁如冇意外就set c la
see you soon
你想有咩意外@@"?

發新話題