發新話題

砌機組合AMD及INTEL$2,xxx -$8,xxx(11年08月01日電腦套裝更新)

[Close]
引用:
原帖由 Kira2006 於 2008-1-23 18:58 發表
同埋目前為止最勁嘅機係咪SET D Intel 4核心 DX10 打機組合
如果唔係最勁嘅機要幾錢
呢隻已經算好勁...
引用:
原帖由 chriis1221 於 2008-1-23 20:56 發表
我想問下''SET D Intel 4核心 DX10 打機組合'',包唔包送貨?
需要加多$150送貨~

OEM XP PRO SP2  散買 幾錢  有冇vista 買

好正 = =!
不過雙失 無錢買!
有錢一定買 3730果部!之前我爸買過部 廠機 1萬幾$ = =有掃瞄器,影印機,果D!但我全部無用  係2001-3年買所以好廢!
依家部腦 [Outlook Express] 自己狂開 過1陣唔開 之後又開!
機都打唔到!勁嬲!
之後 ctri+z / x / c / v   禁幾次先有反應!
搞到我有隻online Game 都唔想玩!
唔知有無方法搞好!

引用:
原帖由 sawww005 於 2008-1-25 20:17 發表
OEM XP PRO SP2  散買 幾錢  有冇vista 買
冇得散買~

引用:
原帖由 waison1991 於 2008-1-25 23:00 發表
好正 = =!
不過雙失 無錢買!
有錢一定買 3730果部!之前我爸買過部 廠機 1萬幾$ = =有掃瞄器,影印機,果D!但我全部無用  係2001-3年買所以好廢!
依家部腦 [Outlook Express] 自己狂開 過1陣唔開 之後又開!
機都打唔到!勁嬲!
之後 ctri ...
可以抬上黎vlan shop, 我地幫你搞

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2008-1-25 23:01 發表

可以抬上黎vlan shop, 我地幫你搞
要幾錢修理?
我試過洗機都無用!

引用:
原帖由 waison1991 於 2008-1-25 23:08 發表

要幾錢修理?
我試過洗機都無用!
http://ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=38465&page=1&fromuid=23#pid311238

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2008-1-25 23:39 發表
http://ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=38465&page=1&fromuid=23#pid311238
咁姐係 30蚊? 新界上門 130蚊?

旦你地既地址係深水埗邊度?

引用:
原帖由 小喇叭2007 於 2008-1-26 20:47 發表
旦你地既地址係深水埗邊度?
vLan shop 地址: 深水埗 深之都 2/F 48-49舖
深水埗地鐵站D1 出口

我下次又買先~咁平~~~~~~~~~~~~

請問有得+physx冇??

引用:
原帖由 klrk05 於 2008-1-31 15:57 發表
請問有得+physx冇??
依家新出既display, 加黎作用好似不大

其實intel好d定amd好d

引用:
原帖由 團*晉 於 2008-2-5 03:35 發表
其實intel好d定amd好d
看用途看預算而決定..

發新話題