發新話題

砌機組合AMD及INTEL$2,xxx -$8,xxx(11年08月01日電腦套裝更新)

[Close]
唔知你用緊個隻牌子1gb仲有冇貨
512同256應該就冇晒存貨了, 連代理

回復 136# 的帖子

唔一定kingston既....
data 都得...
盡量幫我搵搵>.<""" THX

要假期過後先問到, 代理放假了=.=

回復 138# 的帖子

咁你記住幫我問啦啵....3Q :lol

set b個hdd可唔可以升到320gb?

引用:
原帖由 星戀 於 2007-12-29 13:55 發表
set b個hdd可唔可以升到320gb?
是可以的.
請問係AMD set B 定係intel set B?
如果係轉Seagate 320GB (ST3320620AS) 需加$280
如果係轉WD 320GB (WD3200AAKS) 需加$200
Seagate 的hdd 係較其他品牌的hdd 為簿身..所以價錢係會較貴

引用:
原帖由 calvin0070 於 2007-12-28 15:49 發表
咁你記住幫我問啦啵....3Q :lol
DDR ram 代理冇晒貨了~

amd 同interl 邊個好d!
同埋個vlan shop係邊架???

引用:
原帖由 Hinz 於 2008-1-12 17:07 發表
amd 同interl 邊個好d!
同埋個vlan shop係邊架???
vLan shop 地址: 深水埗 深之都 2/F 48-49舖
深水埗地鐵站D1 出口

主要黎講, 睇錢份上為主...

我想知問
AMD SET C $5,260 同intel set B $4,690

除價錢外
比有咩高低??

AMD SET C ram 係用左A-DATA 最新既extreme version CL4,比起普通ddr2 既ram 係快好多
而AMD SET C 係用ATi 3850 可以用HDMI output LCD TV的(連埋聲音)

咁INTEL SET B 改 extreme version CL4, 2GB RAM
要幾$?

引用:
原帖由 呀兔 於 2008-1-14 13:28 發表
咁INTEL SET B 改 extreme version CL4, 2GB RAM
要幾$?
只需加多120蚊就可以了

同埋目前為止最勁嘅機係咪SET D Intel 4核心 DX10 打機組合
如果唔係最勁嘅機要幾錢

我想問下''SET D Intel 4核心 DX10 打機組合'',包唔包送貨?

發新話題