發新話題

砌機組合AMD及INTEL$2,xxx -$8,xxx(11年08月01日電腦套裝更新)

[Close]
alan
9月出左1樓set b既cpu未架...
我想買呢個set.

想問 SET C DX11 最新第二代Intel Core i5打機組合  包唔包裝埋windows 架
同埋想問E家有冇貨牙

引用:
原帖由 harry3939 於 2011-8-20 10:33 發表
想問 SET C DX11 最新第二代Intel Core i5打機組合  包唔包裝埋windows 架
同埋想問E家有冇貨牙
請開POST問.

AMD SET B: 4核心打機組合
CPU:  AMD PHENOM II X4 HDZ955FBGMBOX Z955 [AM3] [Black Edition] 
M/B: GIGABYTE GA-970A-D3
RAM: A-DATA DDR3 1333 8GB (4GB x2)
HDD: Western Digital WD5000AAKX (500GB SATA 3/16MB HDD)
DRW: Pioneer S19L
VGA: Gigabyte GV-R677UD-1GD HD6770 1GB DDR5 UD
Sound: 內置RealTek ALC892 8CHD /DOLBY 支援7.1聲道
Net: 內置Realtek 8111D Gigabit Lan晶片
PSU: Delta Server Power 450W EX(80Plus)
Case: Cooler Master e-Lite 335(轉用其他型號機箱可能需要加錢)

組合特色:
採用AMD Phenom™II第二代最新45nm制程AM3四核芯CPU , 效能更高 , 溫度更低;
硬盤使用最新SATA3制式 , 速度更快;
主機板支援AMD 新一代六核芯及AM3+中央處理器;
主機板支援全新技術USB 3.0 / SATA3 6Gbs / 3X USB power;
DualBIOS™ 3TB+ 硬碟支援
主機板支援On/Off Charge 功能, 可讓Apple 流動裝置提供差電服務;
內置音效支援杜比音效, Dolby Home Theater將兩聲道立體聲、5.1環繞聲道規格來源音效,處理轉換成為6.1甚至是7.1環繞聲道輸出,以提供更加精湛的環繞包圍效果;
主機板內建Giga Lan 網絡晶片;

主機系統採用口碑良好的Delta最新EX系列火牛 , 更具80Plus認證 , 保障主機運作穩定之餘 , 同時更環保慳電;

總共: HK$-- (連安裝費) 
優惠一: 加$300 可以升級至Western Digital 1TB (WD1002FAEX) HDD;
優惠二: 升級至nVidia GTX 550 Ti 1GB GDDR5或ATi HD6790 只需加$200;
(幾hkd)?
現在是少女時代
以後是少女時代
永遠是少女時代

set b不出貨

AMD SET B  有冇話幾時可以出返貨呢?

引用:
原帖由 OOKOFOO 於 2011-9-5 23:28 發表
AMD SET B  有冇話幾時可以出返貨呢?
參考Intel Set B吧,效能更高
AMD CPU貨源一直不穩,而且新CPU又話出但又一直延期
依家出舊又唔係,出新又無得出,有新板但無新U
A8又係唔穩定的供貨,可能要10月-11月先出返都未定

alan 我o係今日買左set a果個,想問路由器點裝??

引用:
原帖由 語重心長 於 2011-9-6 21:56 發表
alan 我o係今日買左set a果個,想問路由器點裝??
開POST問.

我想問intel set b可唔可以要晒2種優惠?

引用:
原帖由 eric1232006 於 2011-9-8 19:04 發表
我想問intel set b可唔可以要晒2種優惠?
可以~請開POST 問.

請問intel set B 玩left 4dead 2. 開唔開倒高效?

引用:
原帖由 chucky0202 於 2011-9-11 12:01 發表
請問intel set B 玩left 4dead 2. 開唔開倒高效?
絕對可以開爆

Window xp同xp pro係咪有分別?
我見我fd用win7 打機成日輕
如果intel set b + 優惠2 裝xp 定win7好(打機的話)

引用:
原帖由 chucky0202 於 2011-9-12 01:49 發表
Window xp同xp pro係咪有分別?
我見我fd用win7 打機成日輕
如果intel set b + 優惠2 裝xp 定win7好(打機的話)
vLan 現在只有Windows 7 賣
你個FD輕機是否關佢部機問題?
我就好少見人成日輕

發新話題