發新話題

砌機組合AMD及INTEL$2,xxx -$8,xxx(11年08月01日電腦套裝更新)

[Close]
引用:
原帖由 天堂在天涯 於 2008-2-18 18:34 發表
想問3700$果陪打機組合玩唔玩到 Hong Kong 果D Online  game ?
AMD SET B? 玩到~!

引用:
原帖由 56985698 於 2008-2-19 00:51 發表
1)成套係VS度買係咪免費幫砌?
2)會唔會裝埋window測試work唔work?洗唔洗加錢?
3)自己帶舊野黎裝出新機幫裝洗唔洗加錢?
4)成套買除左可以用會員價之外?會有咩週邊品/贈品送?除左Keyboard & mouse
  有冇話要買滿幾錢就送D咩?定係買得 ...
1. 如果跟我地set 出黎既list 黎砌, 已經包埋安裝費了
2. 如有可以安裝英文版WINDOW XP pro. 30試用版比你睇, 但係睇完之後我地會將佢format.
3. 唔駛
4. Lan 線, 同埋一年vip. 如果係二月砌的話將會獲得兩年vip 會藉

引用:
原帖由 firehkhk 於 2008-2-19 01:10 發表
咁如冇意外就set c la
see you soon
你想有咩意外@@"?

引用:
原帖由 56985698 於 2008-2-19 20:10 發表
會唔會有平價喇叭送 (2.1同冇雜音)?
2.1 喇叭最平都接近賣$200

引用:
原帖由 denwon 於 2008-2-19 21:23 發表
想砌機主要BT及網絡遊戲(少量3D遊戲),CPU用E6550/6750/8200等中階配置除了硬盤要夠大及可靠,同時想裝2個硬盤櫃桶,一個裝系統,另一個裝資料及備份,現時的舊desktop有幾個櫃桶,一個Master自己用,一個Master給兩個仔用,一個Salv ...
INTEL SET B 是可以的,,
同時都可以增加多一個硬盤

引用:
原帖由 56985698 於 2008-2-20 17:50 發表

咁成set機買再買喇叭有冇得平?平幾多? ( 2.1,以200-300蚊為例)

如果只係幾十蚊果種(左右各一)既有冇得送?( 唔記得係唔係叫2.0 )
沒有
如果唔要keyboard + mouse 可以轉送平價喇叭

引用:
原帖由 denwon 於 2008-2-20 19:23 發表
機箱若供選擇的唔岩心水,可否另選或外購而加減差價?砌機過程能否在旁看?或有否專人教砌機服務?
如閣下想購買自己選擇的機箱是無任歡迎的, 但係必需係購買主機前說明, 以方便計算價錢..
可以在旁觀看砌機流程
如果想學都可以, 不過需收費$200

兩個人加埋只可以平20元

引用:
原帖由 可樂星_安 於 2008-2-21 17:41 發表
我想買SET B AMD DX 10平價打機組合 + WINDOW XP
甘要幾錢? 同有冇得平- -?
我大約3月8日 / 3月9日 去買
要幾時洛訂?
最平$4050, 包安裝window
如果你3月8/3月9來買, 你可以提前一日落訂..之後你上到黎之後就可以拎機走
落訂方法:
直接上vLan shop 落訂 or 利用恆生銀行ATM 自動轉帳或存款易 把訂金存入vLan shop 於恆生銀行戶口

恆生銀行
   IPVE
   385-758131-883

引用:
原帖由 可樂星_安 於 2008-2-22 15:50 發表

...甘唔洛訂得唔得?
可唔可以3月8日 / 3月9日 直接攞$4050 去買 ?
如果你3月8or 9日來買, 直接用$4050 買, 可能都要等第日先有得拎機...因為要去代理拎貨, 先可以用$4050買到

引用:
原帖由 可樂星_安 於 2008-2-22 16:41 發表

甘...係咪去銀行入5百蚊去e個戶口?   恆生銀行  385-758131-883
入左之後點話你知 我入左?
甘我3月8日 去買...應該幾時入錢呢?
好多問題..唔該你

我地會去check 入數時間同地點, 同你核對番, 當然你要scan 番張入數紙比我地, 如果冇scanner, 可以利用fax
如果你3月8來買的話, 3月6or 3月7入數會比較好

8800GTS 不如轉去8800GT,
火牛...轉用550W 已經夠了
主機板可以揀GIGABYTE GA-EP35-DS3P P35 M/B 用料較好..

引用:
原帖由 ks191772175 於 2008-2-24 15:50 發表
點解8800gts會貴過8800gt,,
但係效能唔夠800gt高既..
只係MB 既分別, 令到8800GTS 價錢高d~

回復 231# 的帖子

可以的話加番張display card...

引用:
原帖由 sssshing 於 2008-3-2 19:17 發表
若果我聽日星期一5:00P.M.~6:00P.M.黎你地舖面俾左4080蚊訂AMD SET B + WIN XP
係唔係多數星期3先拎得^^
你可以星期二晚大約7點, 打電話到vlan shop 問下砌機進度...
上黎既時候記住提供會員名稱, 以方便提供vip 會藉

發新話題