發新話題

砌機組合AMD及INTEL$2,xxx -$8,xxx(11年08月01日電腦套裝更新)

[Close]
FOXCONN 呢隻好少貨返..

RAM 行dual channel 的話667 已經夠用

回復 99# 的帖子

$2050 未連安裝費

引用:
原帖由 超級含香腸 於 2007-10-21 07:48 發表
SET B 文書處理組合2
CPU: AMD AM2 X2 DUAL CORE ADO4000-DD CPU 低電壓
M/B: GIGABYTE GA-MA69G-S3H/AM2 AMD 690G M/B
RAM: A-DATA DDR-2 667MHZ 1G Ram x2
HDD: Seagate ST3250310AS (250GB, SATA 3Gb/s NCQ, 8 ...
需訂購

回復 104# 的帖子

請睇清楚第一句
引用:
一切價錢只供作參考, 如欲獲得最新價錢, 請致電2387 3177或親臨vLan shop 查詢

引用:
原帖由 神魔︳櫻丸 於 2007-11-5 18:40 發表
SET B 文書處理組合2    玩信長lag唔lag??
不會的

引用:
原帖由 poosky123 於 2007-11-14 13:55 發表
請問如果買SET B 最新DX10 果隻....機可唔可以長開=.= 1日12小時以上..... 容唔容易燒機.... 抱歉底b問題....
放心vlan 出既電腦唔容易燒機, 機一日開足廿四小時都可以

不過長開既電腦長開既話, 大約半年至一年最好自己清塵, 因為長開既電腦好易積塵, 如果唔清塵會令到散熱困難同埋容易短路

引用:
原帖由 poosky123 於 2007-11-14 15:14 發表
其實...我部電腦買左一年唔多- -有一次比我打到燒左機...之後就唔知咩事成日輕機...
燒左機你仲用...找死咩?拎部機上黎check check啦...

引用:
原帖由 poosky123 於 2007-11-14 18:00 發表
整過啦 部機.... 換左火牛= =上次燒火牛...
依家仲有hang 機=.=?

引用:
原帖由 poosky123 於 2007-11-16 21:27 發表
嗯 勁輕果隻...唔知咩事...輕機都整過幾次了...
拎上黎看看la~輕機可大可小

引用:
原帖由 poosky123 於 2007-11-17 04:33 發表
問多問....清塵係自己清定係點??
清潔既野, 可以自己做, 可以拎出去shop到做
自己做唔駛錢, 拎出去shop 到要收錢

引用:
原帖由 calvin0070 於 2007-11-26 13:28 發表
OEM XP professtional

OEM 即係咩呀-口-"?...
即係冇碟既?... 得條正版key?

如果買正版xp 碟幾錢呀?
如果買正版xp 碟pro 碟係8xx-9xx

引用:
原帖由 Misuki 於 2007-11-30 01:20 發表
包唔包送貨架 a_a?
送貨要加錢

引用:
原帖由 dc209 於 2007-12-25 09:25 發表
想問下點解 XP PRO OEM版 點解可以做到咁平既???

跟唔跟碟嫁??
唔跟=.=
但係會ghost 比你

唔知你用緊個隻牌子1gb仲有冇貨
512同256應該就冇晒存貨了, 連代理

發新話題