發新話題

砌機組合AMD及INTEL$2,xxx -$8,xxx(11年08月01日電腦套裝更新)

[Close]

回復 359# 的帖子

$3830左右

引用:
原帖由 A_SuM 於 2008-6-18 22:17 發表

@o@ Wow
不錯喔A_A
4千蚊有找
另外
Intel(R)
Celeron(R) CPU 2.00GHz
2.00GHz,224 MB 的RAM
顯卡係:
S3 Graphics ProSavageDDR(Microsoft Corporation)
以上的電腦是很廢嗎~"~?
你買個時唔廢.....咁耐之前既野, 對比番依家既野一定廢=.="

回復 364# 的帖子

咁既配件...應該買左4-5年左右啦=.=
平D 同貴D =.="其實兩者都各有好處, 但係AMD 涼好多

引用:
原帖由 GnDDDT 於 2008-6-21 14:49 發表
我想問顯卡 XFX 這個品牌好唔好用?
不錯

引用:
原帖由 291dhk12 於 2008-6-24 07:26 發表
如果砌機
張顯示卡得DVI輸出,而我個MON得D-SUB,係咪用唔到?
一定用到, 因為顯卡公司有見及此...一定會比埋dvi -> d-sub 既轉頭比你的...所以你一定會用到..

一定用到=.="我依家都用緊....

引用:
原帖由 zerocustom 於 2008-6-25 17:12 發表
d價錢好貴.... .............
同等既配備已經比同行賣得平...還要送一年VIP~真的貴嗎??你到出面會有vlan VIP?

引用:
原帖由 csy108 於 2008-6-25 21:34 發表
幫我 list 個組合,要睇高清電視
可以錄影...轉片,仲要有戲院音效
最好比埋INTEL , AMD嘅推介
PM我,唔該
唔該另外開post 問...

引用:
原帖由 ﹏永恆 於 2008-7-2 20:28 發表
樓主大大我諗住係暑假時過hk砌部機(我澳門人)
會唔會有唔方便之類?
我只想砌部玩到魔獸爭霸ge機=.=
唔lag就得喇-o-不過對電腦唔熟得去邊
希望大大幫幫手-o- ...
會有d 麻煩...因為vlan shop 冇現貨.....

回復 381# 的帖子

冇散件賣嫁wo!
參考價大約$2170

引用:
原帖由 Ashine 於 2008-7-11 18:42 發表
我想問,如果是澳門的,有無得送(唔係玩野,係真)
買家必需全數比晒先, 然後...包埋來回船票+運輸費...

回復 386# 的帖子

$2565

回復 388# 的帖子

請另外開post問

回復 388# 的帖子

請另外開post問

回復 391# 的帖子

可以, 加$410

發新話題