發新話題

砌機組合AMD及INTEL$2,xxx -$8,xxx(11年08月01日電腦套裝更新)

[Close]
引用:
原帖由 AyF 於 2008-5-29 23:23 發表
如果set A 我想CPU轉做
Intel Pentium 4 641
時脈: 3200MHz
外頻: 800MHz
Socket: 775
L2 Cache: 2MB

Display轉
Set B 果張display.

加加埋埋點計呢如果買set a 轉以上既野. ...
你呢粒CPU 已經停產唔出嫁啦wo~

CPU: Intel Core 2 Duo E8400 (3GHz) CPU/6M BOX
display $850

回復 333# 的帖子

$5130
INTEL SET A 轉Q6600, 及9600GSO

vlan shop 冇現貨售買的~
要安裝冇問題~不詔需收費
http://ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=38465&extra=page%3D1
收費表

引用:
原帖由 LpM 於 2008-6-2 20:04 發表
咁如果我買了張卡到vlanshop

裝的話幾耐到拎到??同埋裝系只系裝入去定系幫我del埋之前個驅動程式裝返隻新...
半個鐘左右啦, 連埋裝驅動個d~

引用:
原帖由 kingho 於 2008-6-4 11:35 發表
SET D AMD 系列最強DX10打機組合,睇唔睇到高清?要睇使唔使加野
睇高清冇問題
不過你要買番高清電視接收器...

如果買USB 手指大約300-500都有

最少4個

引用:
原帖由 最愛Theresa 於 2008-6-7 19:32 發表
可唔可以轉用NV的display呢
可以

回復 348# 的帖子

再加多$700

引用:
原帖由 AyF 於 2008-6-10 18:27 發表
我想問幾點收同埋電話幾多號??冇人聽ge -3- 係唔係唔聽133牙?
今日我地收早姐=.=""

驅動程式既安裝碟, 我地會比番晒你, 唔會攞你任何一樣野....除非你話唔要...

回復 354# 的帖子

我地冇coolermaster賣

gigabyte

回復 358# 的帖子

你有幾多錢先??

發新話題