發新話題

[原創]中一校園甜故 真人真事改篇 多奶小甜. [ch10]

[Close]
快d出多幾集la

食埋先算<-------....好賤格

引用:
欣:咦 好衰架,搞到人地成面都系..
馬:嘿嘿.
我笑到不行了

唔推唔得 真是太正了

38次電話比我都無聽到..
仲要16個信息.岩岩好X2咁上既-.-

你因住搞大人地個肚

引用:
原帖由 manchunho741 於 2011-4-23 11:13 發表
犯賤系男人既尊利 所以我決定以後都系咁 .

就系呢個決定令我日後有一大危機
點危機呀  
我諗係佢地2個都知道佢地2個互相都有同馬仔卜.
跟住諗辦法留住馬仔,就用盡渾身解數黎同馬仔做
然後馬仔最後玩左3_   最後當然..._盡人亡..

之後個小欣就同個小琪講,::拿,馬仔1.3.5跟我.  2.4.6.跟你. 7就一齊上 ..
跟住個小琪就答應左呢個條件..
最後就當然....:loveliness::loveliness:

引用:
原帖由 ★凍檸茶 於 2011-4-23 22:39 發表

之後個小欣就同個小琪講,::拿,馬仔1.3.5跟 ...
怕怕了 比我都唔卜 (我唔係女仔黎)-_-
人生就係咁悶

引用:
原帖由 bensonlau 於 2011-4-23 18:35 發表
38次電話比我都無聽到..
仲要16個信息.岩岩好X2咁上既-.-

你因住搞大人地個肚
你點x上去...

引用:
原帖由 橙色.律 於 2011-4-23 12:43 發表
女人既妒忌心好_重,隨時斬9死你
雪喬ko游三水真人版
我開始微笑 以後會努力過的 很好

引用:

如果佢有事,姨家就吾會喺vlan打出來啦!!!!

引用:

如果係姨家既事,就吾會姨家喺vlan打出來啦!!!

快d出新一集

等到頸都長la

54/4.行古惑x新感情

我既行為,原來暗中已經得罪左唔少當左小琪 / 小欣系女神既古惑仔.
2008 - 11 - 27  3:35pm,
放學時間既我 如常同馬騮.仁江 兩個一齊放學去公園坐下吹水.
誰不知 我既危機 就咁就黎到我既身邊.
仲好記得 七個f.3既小混混. 眼神兇狠地走到我地三個面前

a靚仔 你邊能度
馬:咩邊度?我唔知你講乜.
a:你無跟人?咁你大獲鳥.

事情發展 就系呢一秒開始 改寫左我既中學生活.什至家人關系

我同馬騮仁江.打個眼色  似唔對路.
而佢地都明白.睇到手勢數三聲就跑.
初時覺得可行.點知 馬騮會錯意

馬騮一拳打左埋佢古惑仔a 估唔到 只系得兩個小混混參戰.
其他古惑仔defg ,只系望
既然馬騮出手 我同仁江都唔可以走.
唯有同佢地死過 ;@ 爆seed.
由於我系一個比較弱雞既人.所以做到既 只系一路拖住對方.一路搵武器 fuck
終於 比我搵到塊木版. 拎起手就一野啪左落去條友個頭度. 心諗 你唔訓底都走喇下話?
我凸.佢只系暈暈地.仲要無爆江.吸收過古天樂.鄭伊健同埋陳小春師傅既教授.我知道我依家應該爆ban佢個頭.
真系打到手都痛 佢終於訓底.
望一望馬騮江仔. 原來已經跑緊黎我度講
fuck 你伯母.後面好能多人. 走阿!
望一望 廿幾個唔系著校服既人沖緊黎. 我呆左唔識走.成隻腳震晒.
當我醒過黎.啲人同我已經只系得番三秒距離.我當時既選擇 我認為只有死路一條.
好彩 我出生入死既兄弟.並無離棄我.只系拖住我跑走.
望真啲 跑緊過黎既.好似系我f.2既師兄+打機友.占美
心中暗想.唔是連占美都要追住我黎打掛,
之後先聽到占美大叫.
傻系馬 傻系江 傻系馬騮 走咩姐.黎幫你地咋
聽到真系定定經.好彩識人多.

果件事之後.番到學校都覺得好似好多人啤住自己.
經過同馬騮佢地商糧過之後.決定左要搵個有勢力而且可以上位既字頭加入.
無錯.我地決定既正是 < 數字幫 >
自從跟左細飛.我地愈黎愈串 什至開始橫行霸道.加上同占美又開始好frd,而占美都加入左我地既兄弟例表入面.
所以lunch果陣.我地可以直接出去食飯 邊個敢埋黎嘈既 唔洗講.請佢食飽 包括老師
我發覺 女人都真系犯賤. 男人壞 女人唔愛 .當我地愈變愈壞既期間.好多女都自動飛埋黎 當中以我最多.馬騮第二 而仁江 只系得一兩個.
當中比較睇得上眼既,有一個

思思 系F.2 最令女既眾多書虫既女神.什至系小混混努力追求既對象.
魔鬼既身材,天使既面容.甜美既聲音.缺點就系 太善良同埋單純.
晨早既陽光照射下 我手拖住既女生,就系全城關注既思思
比佢攬住左我隻手.隱隱約約感覺到佢既身材真系幾無得頂.
而透光出黎既.系少女既白色 果然系單純.
而小欣果方面.都只系如常照舊.得閒咪陪下佢.小琪 更加只系通過性黎溝通.

現在的我距離危機  只剩下 半年

p. 5. 4/4 完

(o;我們分開★
.*怎魔始終行不開(f)

我出現了

發新話題