發新話題

[原創]中一校園甜故 真人真事改篇 多奶小甜. [ch10]

[Close]

[原創]中一校園甜故 真人真事改篇 多奶小甜. [ch10]

序: 本人的中學生活到現在.內容一一程現大家眼前
真人真事改篇小甜多奶

先講講本人生活環境
家庭 一般.
樣子 正常.
中一背景 傻仔

路德會西門英才中學band2,
化名: 馬仔

中一既分班試.考得好好.入左精英班 梗系要俾心機喇.
第一日番學前既一晚 原全訓唔著 好期待會有咩令女.(本人由細到大都好咸濕)
一入到班房.x_x 令女就無 書虫妹就有幾個.
都有幾個睇得上眼既.第一日識左人生好重要既一個兄弟.由於佢個樣真系好似隻馬騮.
所以叫佢馬騮.無論食飲放學都一齊.
成日一齊去其他from同埋班睇女 :p:p
不幸既中學初戀 竟然系放學後既操場發生.
放左學 成班fd一齊坐.仲有幾條女.
打波打到成身汗 then 見到3 4 個女仔行埋黎 睇我地打波 老系都落力d比d表現solo下
結果成功.吸引到一個好黑既女仔 x_x rip 黑妹. 黎問我拎msn
當晚好記得.一拍即合 訓之前仲比人系電腦拎左個初吻 /,\
自此之後我既中學戀就由佢開始.小欣 .
                                                                                  P.1完
加埋首歌 一路聽一路睇.

由於呢排番工好攰 又成日去玩16格.仲無咩腦汁 推得愈多 我出得愈快

(o;我們分開★
.*怎魔始終行不開(f)

頭香 支持原創繼續寫
吾好要我個f5爆

之後呢
  人間五十年、下天の内を較ぶれば、夢幻の如く也。一度生を稟け、滅せぬ物の有る可き乎

快d出第2

2 : 初戀早晨全餐

謙 = 我 欣 = 小欣

一起身 望望個電話.
信息(4)6:48am
原來小欣好早起左身sms搵我
欣 : 起身未阿? .一齊食早餐阿不如
欣 : bb 起身喇.
欣 : 快d起身阿,
欣 : :@.
謙 : 依家起身喇.
欣 : 不如一齊食早餐阿 好無?:-*
謙 : 兩個人二人世界?
欣 : 你就想.我叫左小琪一齊食haha.
謙 : haha好拉.邊度等阿?
欣 : 就m記喇:-*                       本人正在玩命 誠求不要起底

話晒都第一次同女仔食早餐,特登拎左我契哥用既髮泥整幾野. (回想 真系好弱智個樣 )
果陣覺得唔整齊既校服.先系真正既中學校服
所以特登唔__衫.
即刻搵對船密. 同埋我老豆既木底皮鞋.
十足十一個傻仔扮型仔

7:05分

謙 : 我系m記拉,你系邊阿?
欣 : 我都系系m記啵;o
謙 : 你系邊間m記 ? 慌.
欣: 元朗廣場果間囉,你呢?

心諗 **不良詞語** 早d講喇 仲等我去左千色果間.
當然 只系心諗.
謙 : 我都系啵. 一系你出元朗廣場門口等我阿 我依家出黎睇下見唔見到你,
欣 : 好阿 :-*

住系元朗既朋友都知道.千色m記同元廣m記 都有一段距離. 所以 我決定飛的
好順利 一落m記門口就見到架的士.即刻飛上車講  元朗廣場門口.

一路搭既期間 諗緊一個好重要既問題.究竟點先可以唔比佢見到我落車.
終於.我諗到.
                                                                                                                                                            P.2 完
(o;我們分開★

馬仙人 說 (2:59):
*推文ok??

之後呢之後呢 玩命

3.甜蜜早餐 x  花心.

眾所周知.男人都系一樣花心既動物.由其是見到條女d fd幾索.就會好想結識下:p
我都逃唔過呢個定律.
系我面前既小欣.長頭髮.唔算平胸.陽光猛烈照射底下. 隱約見到淺藍色既bar 正.
而系佢格離 身頭同小儀 (森美小儀果個).差不多. 平胸 但系有著極冷酷既眼神.
系呢一刻 我已經對小琪好有興趣

講番我點飛的唔比佢見到我落車而不失霸氣.
先系我上車1分鐘後.

謙 : bb 我系2樓阿 .上黎喇.
當然 結果如我所料. 我安然無恙不失霸氣地 3分鐘內到左目的地而會合我既中學初戀對象.小欣 ;-*

朝早既m記.真系好能多人.好難得 我既小欣 一早已經搵左位坐低;D
再慢慢諗下食乜.當時既我 諗到一樣好邪惡既早餐 可以令我同小欣既關系更進一步 哇哈哈#369#
就系傳說中既m記 醒晨早餐 (我個人咁樣叫佢) 呢個早餐既食物有. 麵包皮兩塊 rip. 炒蛋 同埋一塊 漢堡排.
拉近距離第一步. 怕羞地喂佢食早餐.
特登整到佢個咀都有.再好細心咁幫佢抹番.(本人覺得有dd絕.)
雖然行動上好似想同小欣拉近距離.心理上 系想表現一個好男仔既行為出黎比小琪睇 等佢對我有好感.
陰謀論.

7:55am.

早晨又食完.下一步做咩呢.只系番學既第二日.已經為我既人生定下左一樣好重要既事.
                                                                   逃學
原因: 反正都就遲到.不如晏啲先番喇.

跟住既行程 我地去左學校後面既元朗公園.坐 玩千抽 訓草地.(真系好有校園味道=p)
訓系草地既時候.望住個天.再望望右邊既小琪. 風吹起既頭髮. 冷酷既眼神. 短短的校裙. 隱約見到條黑色既P富. ( fuc_k)
原全無留意到小欣系我左邊訓左系度.慢慢接近緊我.挨左埋黎.
感覺 真系好特別.

P.3 完
(o;我們分開★

笑左= = 左擁右抱

4.停課 x 重大決定  x 良心

三個人.系元朗公園.仲有咩做.除左吹水3p 3p就無我份.
三個白痴系度玩紅綠燈.天真既生活真系好.無憂無類.
玩得開心.當然會唔記得時間.就系番學第二日.就停課.(已步入黑暗)
第一次試呢種停課既感受.真系好悶下.仲要比人強逼抄野.
不過偏偏得我一個停課. 一路同小欣sms. 一路諗住小琪. 真系好花心 x_x
小欣因為屋企有事.無等到我放學.而當我走得.系門口既竟然系.   小琪.
老實 真系又驚又喜. 中學生唔通真系咁兒戲 一見就鐘情?
可惜 事與願違. 小琪只系系門口等緊入面既miss 同佢去見家長.
而我既心情.不自覺好失望.而良心 亦系度鬧緊自己.同左人地一齊一日.已經鐘意第個.
點系呢間學校溝女.個朵都臭晒喇.

9月4號.6:58am  星期六

閉起相眼我最掛念誰.眼睛張開身邊竟是誰.~~

謙:喂 咁早打黎做咩阿.
馬騮:出黎打機喇.系陣地等你阿.拿拿聲

(本人極度熱愛打機.什至會留連網吧.)

就系咁 極度唔願意地晨雞咁早出左去打機.
而今日系我第一日學識點食煙.

新人物加插
剪程 . 日後重要人物.與主角共度生死
仁江 . 與馬騮馬仔成為鐵三角
希哥 . 智囊團 重要人物 .日後再介紹

一去到.馬騮比左包煙我 同我講.
騮: 你食唔食煙架?我系個fd間士多度偷左包煙.
馬: 食 梗系食 (頂硬頭皮上 以為好威威)
我心諗.點食呢  望望出面班古惑仔a
a: 叼你老味 斯~~~~ (看似扯煙的聲音)
b: 點阿阿大. 班人好似好有料咁. 點算?
c: 拿 我同你阿大 會搞掂架喇 你地呢d細既入番去la
B.D.E.F:系既龍哥
而我又試下 斯斯~~ 成個頭好似暈暈地咁.再吐番出黎 又幾爽.

2:30pm  

你與我相差太遠知識跟性格差得太遠.            - (小琪msg專用鈴聲)

琪:點解你成日都唔搵小欣?
馬:佢唔識搵我架咩?
琪:人地女仔黎 下下要人主動 咁當初你溝咩人?
馬:女仔大晒? 唔好意思 唔系我溝佢. 系佢溝我^^
琪:你咁講咩意思?即系你玩佢?
馬:我玩佢我會唔會同你系度廢up?
琪:唉 我唔知你想點 唔該你對佢好啲.

自從呢次之後.同小琪都無咩計傾 雖然一開始都無.而因為佢 我都多左搵小欣.

10月8號.星期五 7:00am.

自從上次小琪打過比我之後.都無再打過比我.
而且小欣仲成日check我電話.所以都無再msg佢.
而系呢段時間.馬騮同小琪成為左好朋友.而系馬騮口中聽番黎.
小琪原來真系對我有意思.仲因為我成日唔開心.
心入面 好大矛盾.究竟 我應該點?

4 1/2 完.
(o;我們分開★

好文采

痴線,邊有得咁_。

支持甜故
SYは伝説が

真是好正 玩命狂魔

路過見到
支持 幾正阿  

發新話題