18 12
發新話題

[新世紀]香港大型魔獸伺服器 按玩家意願搞下殺王活動

[Close]

[新世紀]香港大型魔獸伺服器 按玩家意願搞下殺王活動

本ser新增活動(殺王):先講解下咩叫殺王活動,姐係把全體人vs場主一個,當然喇,場主會按玩家能力加自己血好似 3000,5000,8000等 好唔好玩? 好似打屍咁lo 個ser都呢日都c過搞過效果睇黎幾好 當然喇 玩家唔想玩 我地都唔會亂搞(玩家人數多過10先會開始搞)
點講都好 本ser會搞更多好活動!

本ser有8個種族

【不死軍團】能力分析:本人認定最強的種族,因為持戰力超強同走得快加上大技殺人能力強

【人類聯盟】能力分析:最強之處就是他的忍身 令他的持戰力強 能用神camp
【獸族部落】能力分析:本人認為這種族不強 就算有炸彈的幾倍攻 都難應付不死的穾擊
【暗夜精靈】能力分析:中了他的大技 根本上好大機會死亡 但買了魔連 他的大技就廢了
【血魔法師】能力分析:本人認為最廢種族 因為大技沒用低攻(加上能買魔連) 其他技都沒什麼用
【幻影殺手】能力分析:大技的能力可說強可說不強(當然唔好哂果幾秒) 毒蛇camp位唔錯
【守望者】能力分析:大技的能力令人呆了.... 其他技能都不錯
【地獄領主】能力分析:3強種族之一 因為佢的技能能打到人飛起 同2招額外傷害 不果加甲好似無咩用

做admin基本條件:2個10lv種族 一定要人品好 冇外掛 最重要係常on

本SER大約開放時間
星期1~5開放時間:下午1點~晚上10:30左右
星期6~日開放時間:上午10:00~晚上11;00左右

本SERIP:113.252.15.48 (可加:27015)

介紹得7788喇! 多謝咁多位老玩家支持

如果想搵我傾ser d野/魔獸d野 好似邊個種族勁d 呢d話題可以搵我
我msn:[email protected]
場主名:ho ya ho some(可以叫我好人好心)
見到我都可以打個招呼嫁,我都會應你

引用:
原帖由 你好呀7頭 於 2011-4-14 10:43 發表
本ser 大改進 吸取教訓後 決定更改經驗值為1lv的升級經驗350

當然喇同返之前一樣都係10lv有得做admin 因為我個人都係認為有能者居之係最好

做admin基本條件:一定要人品好 冇外掛 最重要係常on 名額3個 招哂就冇  ...
血魔法師用黎輔助家嘛...

btw
我記得血魔都有得打飛人架...

引用:
原帖由 mantvb2045 於 2011-4-14 11:03 發表
血魔法師用黎輔助家嘛...

btw
我記得血魔都有得打飛人架...
但係好低機率........

-,-血魔打飛人新野bo 隻魔獸版咩版黎-,-

引用:
原帖由 KaI-S!nG 於 2011-4-14 22:03 發表
-,-血魔打飛人新野bo 隻魔獸版咩版黎-,-
Please google.

正常血魔..係唔會打飛人..除非改過原版既源碼..

akj係度bo 哈 太kai 場主又被人話用外_ ~~ 改名可能多人入d

推下先!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

akj 換左msn我都搵唔到佢。。。

推下先 因為唔知點解d人好鐘意洗

幾大型? :lol :lol :lol :lol

引用:
原帖由 CTPs 於 2011-4-28 10:50 發表
幾大型? :lol :lol :lol :lol
我反問你:有幾唔大型?

引用:
原帖由 你好呀7頭 於 2011-4-28 14:30 發表

我反問你:有幾唔大型?
得一個ser點大型?
插件又唔係原創又幾大型?

支持!!!!!

18 12
發新話題