發新話題

[原創] 希望多d人玩Fate/Stay night e個圖

[Close]
隻GAME好似無盡的戰鬥咁...打極都唔完

會打不完的嗎...殺人點都易過走佬(追殺反殺都係)

boys都支持我雷2點可以唔出聲呀
e隻game既開頭除佐紅a之外每個英都會好悶因為要升lv
但到中期玩圍人果陣就唔會悶架
有人覺得個gamw打好耐都唔完可能係開頭果陣冇乜人殺人
最少都要等十幾分鐘先殺人掛

咁咪玩死鬥呀,
混戰10殺 lo

不錯的遊戲 +1

要玩的人最好去綜合1,這樣統一了才易找人玩= =

引用:
原帖由 聾非瘋無 於 2007-8-13 20:02 發表
中文翻譯出黎就係FATE...今晚留低喇>_
好似系,,命運長夜-.- fate stay night

我好想玩嫁 但係成日唔見人開場 我開又冇人入

張圖係完全技術圖
新手唔好煩...成日入到game先問點買野.....

引用:
原帖由 浦小兒 於 2007-9-22 19:59 發表
張圖係完全技術圖
其實話技術圖.....好多圖都有佢的技術的啦- -,只不過fate玩技能多個物攻(唔代表玩唔到)
新手最煩係唔聽洗= =話比佢知f2買野,佢地都可以搵唔到,叫新手c姐開魔盾,10個有8個唔開- -"

引用:
原帖由 浦小兒 於 2007-9-22 19:59 發表
張圖係完全技術圖
新手唔煩你直接走埸=無新人加入
老手總有一日會唔玩=有人走
甘樣fate只會越來越少人玩

況且fate既技術唔難練
打夠1,2個星期都應該明哂0.0"

仲有e家物理流應該越來越勁= =
新板個個人都有得爆2倍
(復活者物理流更不用說 可怕)

新手唔開魔反因為佢唔知佢既血量足以比人秒= =
教點買水話見唔到都還好 起碼聽過= =
最怕係聲都唔出 依然唔買 之後比人殺多幾次就走個d

玩一兩個星期= =邊有咁多時間....話說我真係好慘....昨晚給洛和布布sm完又找到rin玩了場1.1,現在他們說我玩b叔要禁ex卷= =什麼道理= =

因為1.1既ex捲可以令人有2秒唔可以用技同出傳捲= =
真係好屈
(不過佢地有無用先-.-+)
尋夜無時間玩 嗚嗚q_q

1.0都得啦,唔洗1.1= =不過佢地無用...話貴= =

引用:
原帖由 diegodshadow 於 2007-9-27 08:43 發表
1.0都得啦,唔洗1.1= =不過佢地無用...話貴= =
我就唔理幾錢狂整,無就昨問mm拿= =佢玩c姐,差唔多長問長有

發新話題