發新話題

SNSD-MR.TAXI AUDIO VER

[Close]

SNSD-MR.TAXI AUDIO VER

[youtube]GLalpnATbK4 [/youtube]
呢首歌係收音機版黎.
個人認為重beat + 電音.
因為taxi taxi taxi果斷實在太正.!^3^
雖然因為日本大地震.[sosad]
搞到要到17號先有得買碟/_\
不過作為一個s0ne我值得去等.
鐘意既朋友可以去down     以下為download link
http://www.sendspace.com/file/js0uzw

Taxi Taxi Taxi Taxi Taxi~

幾好聽@.@我鍾意=3=
節奏超好@.@
積分啊

回復 1# 的帖子

這位SONE,其實我已經POST左

http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... p;page=3#pid3574003

不過算喇,開多個POST多人注意啲掛~~~

我反而想問下,17號就有碟買? HK如果唔系訂系去到有得直接入手

引用:
原帖由 KeiRo 於 2011-4-11 21:51 發表

我反而想問下,17號就有碟買? HK如果唔系訂系去到有得直接入手 ...
sor我唔知道我以為我係第一手資料=.=
另外好似17號韓國先會出碟.

引用:
原帖由 Yoona.1 於 2011-4-11 22:28 發表

sor我唔知道我以為我係第一手資料=.=
另外好似17號韓國先會出碟.
好似係27號
而且唔係應該日本出咩=.=

引用:
原帖由 siu死亡影姬 於 2011-4-11 23:02 發表
好似係27號
而且唔係應該日本出咩=.=
知唔知邊到有碟訂

堅係17號.你可以係信和一樓.SKY MUSIC/MINI MUSIC 訂.

因為令一名會員已將該歌曲放設,但並沒有放到令一新帖中,

所以今次不當是重帖處理-.-

e首歌唔錯

你與我有幾分相似,共存在同一天空下。

有完整版 但係唔係很清晰 不過幾多聽
[youtube]f5lp_BRFeSs[/youtube]
積分啊

多謝樓上...分上fb先

望見少女時代我也會微微一笑

引用:
原帖由 Yoona.1 於 2011-4-12 20:19 發表
堅係17號.你可以係信和一樓.SKY MUSIC/MINI MUSIC 訂.
早前訂了OH!的會直接轉到訂此單曲~謝謝留意~(更新)2011年04月27日発売
轉自skymusic官網?

話說現在我打music都會打成musica 大家知唔知原因

我知@.@ 因為你太愛jeesica啦=3= 中左毒@@
積分啊

引用:
原帖由 少女★美英 於 2011-4-14 17:18 發表
我知@.@ 因為你太愛jeesica啦=3= 中左毒@@
可能係掛不過你打錯字

發新話題