發新話題

vLan官方地圖:信長之野望F 12.2B ( PVP已融合 )

[Close]
引用:
原帖由 紫醉金迷 於 2011-3-30 23:42 發表
你的措詞只會引起無謂的罵戰
就因為網上不需負責的言論默許你們語無倫次
BTW我只是不想11.2B的藍本變成第2張S圖
你覺得1個11.2B的圖能百玩不厭嗎?

回復 12# 的帖子

原文
阿峰的話: 近來看到信長的新地圖  改的有夠亂七八糟  實在令我痛心
         虧以前FN還當過我的助手  居然把我苦心製作出來的圖弄成這樣  真是不肖
         我因為要忙於大學課業  沒時間在做地圖了
         因此我決定把我最後作品的原始檔釋出  讓有心想使信長更美好的玩家修改
         就這樣啦  大家加油吧
我不是斷章取義, 而是新圖可以套在文中, 我不希望阿峰又要再語重心長打另一篇

幾時整 -ap模式?

話說光彈個模組無左
擋唔倒服仔拉

新圖好似又幾好玩咁喎

支持下新圖先
同埋覺得阿峰好慘

引用:
原帖由 紫醉金迷 於 2011-3-30 23:48 發表
原文
阿峰的話: 近來看到信長的新地圖  改的有夠亂七八糟  實在令我痛心
         虧以前FN還當過我的助手  居然把我苦心製作出來的圖弄成這樣  真是不肖
         ...
堅?

阿峰係話緊FN改爛左新信姐

fa我覺得幾好wo
係小動物果到多舊魚姐
總有比自己更有天份的人,同時也比自己更努力

前田利家似勁

前田d技咁屈-__-
古物e+仲可以睇隱lol

引用:
原文
         ...
咁你可以唔玩ge姐 可能原作者係會因為咁已唔開心
不過都可能有d人因為更新左已開心 個個人唔同 你唔中意咪當路過lo
唔洗回post話咩話咩 要玩11.2b 番ggx 大把啦
唔洗黎尼到陪某d玩新圖ge人玩ga wo
冇人用槍指住你玩新圖ga嗎
大家都係求開心姐 唔洗人地一出圖就又咩又咩咁話人
作者都係人 你估咁比你講 人地岩先辛辛苦苦正完張圖會好開心咩?
張心比心 唔好因為自己已fk略左人地感受

引用:
原帖由 伊賀小太郎 於 2011-3-30 23:57 發表
阿峰係話緊FN改爛左新信姐

fa我覺得幾好wo
係小動物果到多舊魚姐
行行下比個動物卡住左 唔知咩事

引用:
原文
         ...
你又知,係咪真?

3Q:lol:lol:lol:lol:lol

引用:
原帖由 紫醉金迷 於 2011-3-30 23:42 發表
你的措詞只會引起無謂的罵戰
就因為網上不需負責的言論默許你們語無倫次
BTW我只是不想11.2B的藍本變成第2張S圖
1.網上言論亦需要負責(詳看相關新聞)
2.小弟並不同意在網上發表言論的一定是語無倫次
我開始微笑 以後會努力過的 很好

發新話題