22 12
發新話題

[疑問] [ 疑問 ] 求教..

[Close]

[ 疑問 ] 求教..

我中意左一個人7個幾月了..我亦都追左佢7個幾月...
我一直以黎應承左佢好多野..但係我一次又一次咁令到佢失望..
雖然佢話果D係小事./..冇放係心..
但係我知佢對我好失望//
直到最近..
因為佢個FD得罪左我..
成日撩到我發火..
所以想嘈佢..
我中意果個就勸我..
但係我好似聽吾到佢講野咁..
第2日我都係照嘈左..
佢對我好失望..
因為我鬧佢個FRIEND果陣..佢個FRIEND講左SORRY我仲係到話..大聲D..我聽吾到..
呢D咁GE野洛佢個FD面..
跟住佢就兩日無理我..
直到兩日後我狂講對吾住..
佢先答左我一句..
我對你好好好失望..
佢腥左個SMS比我
內容係話..
佢對我真係好好好失望..
我嘈完佢個FD之後,,,佢覺得我對佢咁耐以黎GE好都係假..
佢仲話我本身令到佢對承諾有番希望..但係點知到最後我令到佢再次失去信心..
我吾知佢係吾係中意我..我只係知我好中意佢..好希望佢同我一齊...
我咁耐以黎對佢GE好都係出自真心..但係吾知點做先好牙E+..
雖然佢E+理番我..但係佢D 回應一個比一個冷淡..我知道佢盡左全力變番好似之前咁..
但係佢做吾到...
我應該點做好..可吾可以教下我....;;
教我點追佢..教我點氹番佢..

有冇人可以教我點做......

成功的每一步是需要時間培養的

我覺得應承左人既野做要做
要不就唔好應承
但係如果真係好小事...甘可以唔理既
不過要做返好多野黎令佢對返你既睇法改變囉
(但係心中一定有條刺嫁,可能係將來你地嘈交個時會拎返黎講)

比人激嬲左正常都會甘,,可能你無就住黎..過火了
但係個女仔如果真係中意你...你要用時間哄佢多d...
再同佢個fd講返~~個時真係好嬲~~唔好意思..我過份左~~
只要佢個fd同你無野佢都會易哄d~~

有時可能係佢覺得甘易無事~~個fd會點睇佢??
所以先同佢個fd和解會好d~~

喂 你話你追左人7個月 佢有冇受你先
be豬-3-

引用:
原帖由 貓小姐 於 2011-3-29 03:49 發表
我覺得應承左人既野做要做
要不就唔好應承
但係如果真係好小事...甘可以唔理既
不過要做返好多野黎令佢對返你既睇法改變囉
(但係心中一定有條刺嫁,可能係將來你地嘈交個時會拎返黎講)

比人激嬲左正常都會甘,,可能你 ...
我有冇可能氹得番佢架..;;佢e+對我越黎越冷淡..佢d friend話佢...為左我喊咁又係點解?

應承左人既野就做啦-_-
應承左你又唔做不如唔好應承

我一直以黎應承左佢好多野..但係我一次又一次咁令到佢失望..

正系e樣野 你以經輸哂
★`By. 雪糕

唉..我e+已經一步一步咁實踐番d承諾架拉.

加油吧..讓她感覺到你的心意

引用:
原帖由 唯愛★桐 於 2011-3-29 18:57 發表

我有冇可能氹得番佢架..;;佢e+對我越黎越冷淡..佢d friend話佢...為左我喊咁又係點解?
有無可能你都要試
你做左先啦~~

引用:
原帖由 貓小姐 於 2011-3-30 05:30 發表

有無可能你都要試
你做左先啦~~
好拉我會架拉.吾該曬

好一個苦命男
問世間情是何物
為一棵樹7個月
放棄樹林7個月
真系環保haha,講下笑

有時火得濟正常聽到人勸都會聽吾入耳
想佢理番你
都要一段時間啦
慢慢培養番吧

又係你-333333-' 講到口水都乾埋 Orz

引用:
原帖由  、GazettE. 於 2011-4-2 00:22 發表
好一個苦命男
問世間情是何物
為一棵樹7個月
放棄樹林7個月
真系環保haha,講下笑

有時火得濟正常聽到人勸都會聽吾入耳
想佢理番你
都要一段時間啦
慢慢培養番吧 ...
不知能不能,,,但我也會盡力去做

22 12
發新話題