發新話題

發現一件有好大問題的事!!!(吹水而且)

[Close]
又是這些遊戲...玩多都覺得自己係傻佬 =_=

引用:
原帖由 nokiaysk104 於 2006-10-11 16:32 發表

不是遊戲問題!!
是錢的問題~O~
特定的捐款如下:

使用外掛輔助程式進行遊戲而被凍結遊戲帳號

初犯者 :港幣一千元正 (HKD$1000)
再犯者 :港� ...
我知道是錢~~
想我怎麼回答?
1.乾脆做賊劫富濟貧
2.當殺手將貪官污吏殺光再拿錢濟貧

引用:
原帖由 nokiaysk104 於 2006-10-11 21:24 發表

用1000元買回ac不會太過份嗎?
因為我不會玩,所以沒感覺...
我個人覺得玩尼d online game,又無聊又唔好玩,但就係咁多人玩,玩戈d人好過份,有好game都被糟蹋~
(別丟磚頭/雞蛋)

引用:
原帖由 mikepun2000 於 2006-10-12 04:44 發表

極度認同~

用拳頭可以嗎 .\"/.
玩online game 不等於 糟蹋好game 拉
那些online game除了不斷打怪...拿勁裝仲有冇咩做?
online的rpg,永遠不及offline的rpg,至少offline的有個故事,升級冇咁耐.
打尼類game...無咩故事可言...唔打私服...單單升級刷item都等死人...而且仲要不斷給錢去玩
就算打私服...個game都冇故事...來來去去就是升級拿勁裝.....
都係戈句....難道真係用online game溝女咩~

引用:
原帖由 nokiaysk104 於 2006-10-12 13:53 發表

可能係追求同其他人的對比....^o^

加上如果打國戰的話,會比打電腦好玩^o^

千人~萬人打上來會比其他game好玩^o^
跟人打...乾脆bf2142 titan mode...32人vs32人

引用:
原帖由 立哥 於 2006-10-12 14:41 發表
各有各喜好,大家所迫求的有不同,online game是瘋狂的人玩,
offline的rpg一班朋友或自己玩,台灣一級隱蔽青年玩什麼都最強。
台灣一級隱蔽青年???
引用:
原帖由 nokiaysk104 於 2006-10-12 14:47 發表
說得對....我兩樣都愛玩^o^英雄連是現時玩得最火爆的game了!!!!
昨天同ryu同龍老大死守多時...又輸左比ex :'(

以打機為生...貌似不錯....可惜我沒這個才能

引用:
原帖由 天殺暴風 於 2006-10-17 18:44 發表
好想爆粗LO
都係遊戲姐....唔洗1000蚊港幣1萬蚊呀
正一垃圾雲起
唔好係度爆...要爆就去佢公司門口爆

引用:
原帖由 kaka123 於 2006-10-17 19:14 發表

實q望到實一實
我又冇玩戈d game....
而且又唔係我想爆粗~~~嘿嘿(傻左)

引用:
原帖由 kaka123 於 2006-10-17 19:21 發表

借刀?
借刀幹麼?自己去買就行~

引用:
原帖由 白虎.亂月 於 2006-10-19 22:24 發表
我估尼間代理公司好快摺埋~
唔係都唔會出到鎖人ac~
之後俾錢攞番ac咁狗~
可能財政上根本負荷唔到~
捐出去戈d錢...係比都唔比戈間公司~~
如果係咁...d學生年年捐錢都係被呃~~

發新話題