發新話題

求歌集中貼

[Close]

第二首歌名係咩?

引用:
原帖由 ↓-273.15_Ho 於 2011-3-27 15:00 發表
Rj4R2uINAms
第二首歌名係咩?
Rise Against - Injection

大家都咁想搵歌
小弟 飛機大突破都分享下吧
如果搵到歌 又唔知去邊到down 可以試下呢個網
http://nicosound.anyap.info/
入左去之後 係右上角 搵你要的歌
之後禁入 就可以 Mp 3 抽出
直接用 i e  down
正唔正先 ????

支持 但好似都唔係好多人回應

求片中歌名
[youtube2]eQjEzEYWgJs[/youtube2]

版主吾係到?

引用:
原帖由 燃燒的男人 於 2011-3-29 21:54 發表
http://www.youtube.com/watch?v=mxnjjukhXy4&feature=channel_video_title

求歌
Zebrahead - Sorry, But Your Friends Are Hot

回引 "
YIN & 信長是男孩 日文歌我是不包括 但是希望版主能夠幫到你

另外 ''
Anl 的cso影片歌曲 我未能及時回到你首歌 因為我要係我個歌庫果到雲下呢首歌 因為之前可能洗過腦聽到有d印象 因為呢首歌都係幾耐下路.... 太約下午6-8時回復你

仲有我係0晨 4點先起床上 上vlan 幫你地 so希望你地能夠耐心等待
仲有就係呢排比較忙 因為要更新vlan 果個pop eng music 帖 又要做功課 真係做死人!! 如果回慢左 5好見怪!!

我 fd叫我幫佢搵   希望大家可以幫幫手

引用:
原帖由 路過的傻喵 於 2011-3-30 11:03 發表
O18-zLfaBmU&feature=related

我 fd叫我幫佢搵   希望大家可以幫幫手
不是英文不太知道

多謝喔 我等你回我歌名

引用:
原帖由 AnLyeSs.Rk 於 2011-3-31 00:47 發表
多謝喔 我等你回我歌名
對不起哦 我星期6前比到首歌你 呢排要做通識 英文 唉好多....做到想死
希望你能夠等多我一日!! 或者今日比到你!!

唔緊要 我大把時間

發新話題