28 12
發新話題

(已解決)求改RPG屬性點和技能LV數上限

[Close]

(已解決)求改RPG屬性點和技能LV數上限

力量屬性點的上限是1000
敏捷屬性點的上限是500
生命屬性點的上限是1000
耐力屬性點的上限是1000
智力屬性點的上限是500

我想改成2500,有高手可以教我嗎?THANKS!

技能等級也只去到50LV,我想改成100LV。

我搵到點改屬性上限喇,thanks!!麻煩晒大家~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

你拿到sp檔我幫你
L4D: 乂囧乂
L4D2: 乂囧乂

我想問 管理員有冇得直接張屬性能力加到最多 或者50點50點咁加上去 要慢慢一點點加好麻煩

/str 力量
/agi 敏捷
/hea 生命
/end 耐力
/int 智力

/str 1000 = +1000 str

引用:
原帖由 gordon7803 於 2011-3-16 18:43 發表
你拿到sp檔我幫你
如果冇sp檔就冇其他辦法改到 ??

系, 不過that's impossible, Max已經死咗唔知去邊, msn都唔開

引用:
原帖由 gordon7803 於 2011-3-17 06:35 發表
系, 不過that's impossible, Max已經死咗唔知去邊, msn都唔開
我搵到係邊到改屬性上限喇,thank you!!!

你點搵sp檔...

引用:
原帖由 gordon7803 於 2011-3-17 15:32 發表
你點搵sp檔...
之前佢講→『大家好,我係Max,我呢排因為學業問題而要離開一段時間,當初係講明
大約一個月返黎,但因為有D特發事件,所以要再遲少少先會返黎L4D2,希望大家由我
發放出的URPG SP檔改良出更好玩既URPG
到我重出L4D2既時候,我想我會將URPG來個大改進,等我名位!
P.S.: 其實呢排等閒都會想想如何改進而家URPG既缺點同加入D新玩法,仲有提醒各位有改良
我個URPG既插件高手,另一個作者蛋痛哥Update左個URPG,而有SQL Save版。』

而且我覺得法頓一定有sp檔~~~

咁系邊到先有得down

熱心提示: sp檔果D請私下解決,唔好放上黎
"烏時"人如其名;烏雲密布之時,見烏時如見瘟神也

仲之你就pm我啦

小弟都好需要E個SP檔

引用:
原帖由 kalvin614 於 2011-3-17 16:07 發表

之前佢講→『大家好,我係Max,我呢排因為學業問題而要離開一段時間,當初係講明
大約一個月返黎,但因為有D特發事件,所以要再遲少少先會返黎L4D2,希望大家由我
發放出的URPG SP檔改良出更好玩既URPG。
到我重出L4D2既時候,我 ...
做咩有我個名既出現= =
sp檔呢D野唔可以亂放..

煙嵐
send個sp檔的download link的pm比我

28 12
發新話題