23 12
發新話題

有關 中土戰爭2...有試過入GAME97%就彈既就入黎~!

[Close]

有關 中土戰爭2...有試過入GAME97%就彈既就入黎~!

有關魔戒:中土戰爭2...有試過入GAME 去到97%既人,你地之後用咩可以解決尼個問題架????
我唔識,教教我呀 正版都係咁><

點解冇答我??

試下更新d driver...direct x9.0c...
一係就重安隻game試下....
如果都唔得可能安game唔完整...or....撞左software=.=

我顯示卡係GeForce4 ,佢話不支援~!
佢話顯示卡要GeForce2,咁姐係咪我玩唔到?

你試下更新左driver先...
再更新direct9.0c

我之前試過但重安裝就沒問題la
但真正原因不知

引用:
原帖由 frankkamhk 於 2006-10-8 13:34 發表
你試下更新左driver先...
再更新direct9.0c
更新左driver先...<-----------咩係driver???

驅動程式...去nvidia個官網or ati官網搵

係十個玩唔到中土2既人之中,60%都係尼個97%彈game問題~!

咁你試左更新未呢

引用:
原帖由 大眼仔 於 2006-10-7 19:35 發表
我顯示卡係GeForce4 ,佢話不支援~!
佢話顯示卡要GeForce2,咁姐係咪我玩唔到?
GeForce2係古董顯卡...說玩到是騙你的
本人用的6系顯卡已經叫低級~~
樓主等dx10出左後,再換新零件/買過部腦...
如果沒錢...愛莫能助~

引用:
原帖由 frankkamhk 於 2006-10-9 21:27 發表
咁你試左更新未呢
我唔係太識英文,你可唔可以比個個網or個舊野的dl?

http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp

選全部第一個..如果你係gforce4等等
都唔排除仲良兄的可能性...先試一下吧

引用:
原帖由 frankkamhk 於 2006-10-10 19:36 發表
http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp

選全部第一個..如果你係gforce4等等
都唔排除仲良兄的可能性...先試一下吧
要點按?

引用:
原帖由 大眼仔 於 2006-10-10 20:16 發表

要點按?
你地一定要幫幫我呀,我d fd個個玩到得我....玩唔到><:

23 12
發新話題