發新話題

FOCS3 9.6E06 2018/9/3

[Close]
一護又改勁左?.......=.=

引用:
原帖由 _OK.KO_ 於 2011-12-9 18:08 發表
一護又改勁左?.......=.=
係呀 你玩一次就知

我唔覺勁左-_-
我寧願要番加攻
自閉中(y)

冇玩幾日
由zd變到zi

引用:
原帖由 ×▌IkaRoS✖ 於 2011-12-10 16:36 發表
我唔覺勁左-_-
我寧願要番加攻
升一次lv+6敏喎 1xlv就1百幾 打人比之前痛

回復 185# 的帖子

係咩
冇留意到依樣野
自閉中(y)

引用:
原帖由 天鎖☆斬月 於 2011-2-26 10:02 發表
卡亂官網:http://cafe.naver.com/focs4

卡亂8.8zi
更新了

12/9釋出

※作者發布重大消息

若沒意外的話,FOCS3 Another將在8.8v這版宣告結束,非常感謝各位玩家長久以來的支持,
而FOCS的下一個版本,是將在12月推出 ...
係咪有d咩意外
自閉中(y)

唉,衣家卓洛多左招天生技就減弱扣3技,變成力量x1,加到去5000力先得個5000傷,不得了
不如叫個個作者轉招3技敏x1.好D

(之前卓洛重好打架 ,佢招3技係敏x2:'( :'( ,作者係禁改1護,1護都夠勁啦,衣家重要升1lv加6敏,
禁如果升到去50lv,未加到去300攻 ,真係不得了 )

回復 185# 的帖子

經過我玩左幾次,一護係一開始就已經有90攻,高人地30攻.
而你話嘅升1lv加6敏,隻隻英升lv都加全能架la-___-
自閉中(y)

回復 189# 的帖子

一開波40-50炸ma 係其他敏英一lv+3敏 黑奇係2倍  所以攻高左

回復 188# 的帖子

佢係e+ 3刀招天生+3千世界可以食晒d龍wo 唔好咩

引用:
原帖由 EteR_零〞 於 2011-12-16 17:51 發表
一開波40-50炸ma 係其他敏英一lv+3敏 黑奇係2倍  所以攻高左
40-50....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
自閉中(y)

.支持卡亂 :handshake :handshake

cccccccccccccccccc

FOCS Season4 1.0a<--------------------咁呢個呢

發新話題