發新話題

為刺激人流, 回覆| 之英雄教學 (新增三好長慶-21/10)

[Close]
好好好好辛苦地..  終於完成了三好長慶  

可能玩得佢少  寫都冇咁稱心如意  時間都用耐左..  

希望大家支持吧  :]
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2006-10-21 21:18 發表
好好好好辛苦地..  終於完成了三好長慶  

可能玩得佢少  寫都冇咁稱心如意  時間都用耐左..  

希望大家支持吧  :]
好,我永遠支持你!!!!!!!!!!!!!

你個三好太晒啦玩法,晒左佢大技,我果個仲好xdXD

引用:
原帖由 shunhin 於 2006-10-22 14:39 發表
你個三好太晒啦玩法,晒左佢大技,我果個仲好xdXD
不會太浪費  因為三好大絕+100靈活(lv1)  防禦力夠高  只要前期有2粒回血鋼/+20回血量  開大絕就可以撐好耐

而我介紹那個前期主打吃兵, 吃cp  在前期已經只著重撐高攻擊去「迎合」大絕  是十分笨的行為  

前期最重要的是如果令自己賺更多  肥更快!  須知道..  lv6開了大絕的三好也並沒有甚麼「強」  

在lv12才真正偷爆(騎兵營)  lv6偷爆也未尚不可  但只限回血營吧  

6lv可以殺人ga啦暈加吹箭加攻擊之卷
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D2

引用:
原帖由 shunhin 於 2006-10-22 23:50 發表
6lv可以殺人ga啦暈加吹箭加攻擊之卷
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D2
殺到人唔代表甚麼  況且不是常有大絕  只依賴大絕殺人未免那個  

在前期加強賺錢能力才是王道..  不然三好根本沒有找錢能力

路過此地 lol,,,,完來唔同我地玩就係打咁多野lol..
打咁多野 仲好心機過應付會考...
努力打吧..唔洗理會考的

玩信長,你同d同自己實力差唔多或者高過你既人玩唔死已經好勁

唔一定要殺人的,爆塔+不死都可以好好玩

好有心機啵真係..加油!.!

引用:
原帖由 威力啤酒 於 2006-10-24 17:36 發表
玩信長,你同d同自己實力差唔多或者高過你既人玩唔死已經好勁

唔一定要殺人的,爆塔+不死都可以好好玩
唔係0.0
我覺得俾人殺都幾開心///特係用阿市...

殺人唔算勁= =
汁雞殺到人都係你殺咖...
保到不死先勁!!
唔計企係屋企唔出呀= =

無錯...人地殺你唔死都好勁架啦
你玩信長一開頭都係保不死...之後先去睇下點殺人
唔通你一開頭同人玩就想同佢同歸於盡?

我想問~光秀打力人(好似今川,本多個d)
用血刃亂舞打佢打得一半~同光秀大絕你話~
(在lv6上下的英雄是必退  然後一直跟著他至回血營  再以對方英雄為中心施展  本能寺燄上  如你位置放的好  對方是必死無疑  而建築物也損了將近半血(貼圓心會近紅))
但係佢扣好小hp,人地有'型'補hp..好難殺...
如果我用河豚毒或逆刃刀,血刃亂舞有冇加成

引用:
原帖由 hohoktp992 於 2006-10-28 18:48 發表
我想問~光秀打力人(好似今川,本多個d)
用血刃亂舞打佢打得一半~同光秀大絕你話~
(在lv6上下的英雄是必退  然後一直跟著他至回血營  再以對方英雄為中心施展  本能寺燄上  如你位置放的好  對方是必死無疑  而建築物 ...
嗯  光秀要靠獨力殺人不是易事  要多多合作喔  

所以我話當你lv6(單路)  就應該把握時間  即刻開刀  lv4左右的英雄幾乎必殺的

假設你本能寺燄上既火球落到地果陣  對手仲係圓中心  最少可以扣到佢700血(試過 :] 低lv果陣)  

然而  加逆刃係冇問題  而毒介就..  不清楚

假設你本能寺燄上既火球落到地果陣  對手仲係圓中心  最少可以扣到佢700血(試過 :] 低lv果陣)  
佢可以走= =喎,我話冇可能100%中扣6-7百hp

發新話題