發新話題

為刺激人流, 回覆| 之英雄教學 (新增三好長慶-21/10)

[Close]
公道自在人心,別怕我們會支持你

引用:
原帖由 立哥 於 2006-10-1 20:31 發表
公道自在人心,別怕我們會支持你
先謝   有空想打多幾位愛將   

立哥又話唔做既? xD  唔捨得就一齊搞好vlan論壇吧    

不過遲d都要專心讀書  應付會考

立哥,我地一齊支持你,從身振作啊!

唉..  超白痴  

kyo d新管理員on99咁  唔幫我處理抄post問題  仲話我回覆離題  要刪左去  囧

雖然我唔做.但係我既心仲係度....其他野會照常

全部用魔技...咁人地魔免點打-.-

引用:
原帖由 六月劍秋霜 於 2006-10-2 15:14 發表
全部用魔技...咁人地魔免點打-.-
睇你連得快唔快  同運用吹箭既時間掌握得好唔好  

自問就令到對手冇機會魔免  :]

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2006-10-1 21:39 發表
唉..  超白痴  

kyo d新管理員on99咁  唔幫我處理抄post問題  仲話我回覆離題  要刪左去  囧
唉.......唔扣佢分啊

引用:
原帖由 FlyerFei 於 2006-10-2 16:28 發表

唉.......唔扣佢分啊
冇扣..  只係刪左個post  

真係唔知佢地點做野  /  \

由於課業煩忙..  都冇時間去打英雄教學  

或者可以搵人留言提出下有咩英雄比較想我指導一下  :]]
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

多謝你O既分享.等我玩下淺井先xd

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2006-10-7 23:58 發表
由於課業煩忙..  都冇時間去打英雄教學  

或者可以搵人留言提出下有咩英雄比較想我指導一下  :]]
你e家係會考生???如果係的話就應該重視學業啦^^"

哈..  小弟天資聰敏  會考不難應付  可惜被情所困  成日提唔起精神  哀   

依家少玩左信長  不過都會抽空娛樂一下  

唉~  都係去溫書了

講得好理想...一切都係以你自己為中心....
        根本無去諗其它野...人地飲一支清酒....魔免 反而有可能比人殺返....但你無諗過呢d野....
      淨係諗點殺人.... 連走佬ga 方法都無諗過??唔通你諗住殺完人...人地就會咁易比你走??

引用:
原帖由 snowing 於 2006-10-10 10:52 發表
講得好理想...一切都係以你自己為中心....
        根本無去諗其它野...人地飲一支清酒....魔免 反而有可能比人殺返....但你無諗過呢d野....
      淨係� ...
首先就於我既淺井, 瀧川  都係走法術秒殺型    就算人地飲清酒都係於事無補  死路一條  

而魔免方面已經有講過  基本上只要你連技快  
配合吹箭  係可以令對手魔免唔到 (亦係我喜愛秒殺既原因  就算係高手一樣照秒)  

而淺井有閃介+魔免  機本上逃生不成問題  而lv4魂更有10%移速加成(瀧川則 飛翔斬+魔免)  

事實唔係講得太理想  係指出熟練後「必可達到的事兒」  :]

逃跑不必多說吧..  還不是向後跑?  還有的只是利用閃戒/飛斬移到高地逃生  但基本教學也已經有了

發新話題