發新話題

自制mutation v 3.4(加入chainsaw alone影片)

[Close]
咁你唔好講冇啦~.~

佢個個charge唔系charger

咁隻charge係咩意思呢??????

charge系charger衝擊的verb

引用:
原帖由 gordon7803 於 2011-1-21 21:29 發表
我的作文很差, 請見諒
入正題

我的第一個mutation, 可能較為無聊

名叫Charger Party

一次出6隻charger, 冇普感同特感, 一開頭隨機武器加武士刀, 中間冇武器, Charger所有能力提升

指令

map cXmX_XXXXXXX charge ...
youtube有個好像你個mutation
3:09分開始,叫Rambo Charge

其他:
Madness:
Blast Zone:
Cleaned:
Jimmy Gibbs Only:
Tank Insanity:
All Jockey and Charger
Left 7 Dead:

Jockey and Charger

回復 21# 的帖子

你post 係影片區再copy 條link 黎哩度不是還好嗎?

回復 22# 的帖子

印象中影片區好似POST過某d

引用:
原帖由 0123456780 於 2011-1-22 22:11 發表

youtube有個好像你個mutation
3:09分開始,叫Rambo Charge
2fzITcYclGY

其他:
Madness:6Nov2sE84uE
Blast Zone:EsKzUfGX9rY
Cleaned:_XzSXWFjEY0
Jimmy Gibbs Only:3Dgo5Q_xkQA
Tank Insanity:rYQNmROROY
All Jock ...
個個5系我個mutation=.=

已更新

引用:
原帖由 gordon7803 於 2011-1-21 21:29 發表
我的作文很差, 請見諒
入正題

模式

簡介

開場指令

整合包版本需求

模式

推出日期

Charger  Party

6  charger per time

map  xxxx chargerparty

1.3

Coop
   ...
你 d 作文一 d 都唔差,個 post 做得好清晰。   知你好有心機做 ,加油,期待你的 Chainsaw Alone和Chainsaw VS Tank

加入chainsaw vs tank的影片

回復 1# 的帖子

樓主,我欣賞你勇於創新既精神,能夠親力親為去創作屬於自己既作品係好值得令人學習,不過呢 ...... 如果多D望下外面,就會發現更多,得益更多。

一個名叫 Rayman1103's Mutation Mod Group(RMMG既組織,以成員 dani1341 為首,創作出一系列突變模式,至今已製作117個 Custom Mutation(詳細如圖)如果各位嫌 L4D2 所提供既官方模式再冇興趣,不妨一試。

下載 L4D2 Mutator 2.0

安裝位置:steamapps\common\Left 4 Dead 2

*適用於正番版;建議 2.0.5.4 或以上之版本

突變模式開場教學 (由 0:00 至 1:05)

Credit(心存感激!!)

*SR69MMJC

*KJ (Karma Jockey)
*george_fn
*Rayman1103
*Thegreenthing16
*Hunterbrute
*Cone555
*Winded
*dani1341
*dab93
*Supernerd000
*Elexorien
*GaNi

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

多謝RD的意見
2.0 已經推出
下一輪會一次加入大約5-7個mutation, 預計推出日期為31-1-11

引用:
原帖由 gordon7803 於 2011-1-26 16:24 發表
多謝RD的意見
2.0 已經推出
下一輪會一次加入大約5-7個mutation, 預計推出日期為31-1-11
我都衷心希望能夠擁有屬於 vLan 既作品,所以你繼續努力吧!

題外話:之前北上遊俠網駭然見到「吹雪」姐姐引用我地所製作既繁中化字幕及介面套件,真令人振奮啊!

佢仲寫埋d人名, 所以其實系有大陸人來vLan來找野copy上去

發新話題