發新話題

PatchVersion=2.0.1.2 咁用邊個更新檔?

[Close]

PatchVersion=2.0.1.2 咁用邊個更新檔?

如題!唔該晒!

臨時資源區 2001-2023升級破解檔 再跟步驟升到2054
Steam: startv_
建議場主輸入 sv_consistency "0" in server.cfg

唔好意思呀,我都有同類問題,我已經從新DL兩次個主程式同埋啲更新檔,個PatchVersion=2.0.1.2 依然唔變,我第一次安裝係d drive, 第二次安裝係c drive, 當然個主程式同更新檔都安裝完個PatchVersion=2.0.1.2都係唔變

咁樣既話,點算?

回復 3# 的帖子

請自行CHECK清楚更新路線
如更新路線正確,係唔會有問題
同埋如果用左BT以外既程式DL更新同主程式檔,講轉返用BT DL
你未來 我未來 都一樣
如果 你不愛我 可原諒
去月球 去地球 都一樣
如果 你太認真 只會悲傷

引用:
原帖由 janet 於 2011-1-12 23:31 發表
唔好意思呀,我都有同類問題,我已經從新DL兩次個主程式同埋啲更新檔,個PatchVersion=2.0.1.2 依然唔變,我第一次安裝係d drive, 第二次安裝係c drive, 當然個主程式同更新檔都安裝完個PatchVersion=2.0.1.2都係唔變

...
你開錯第2個steam.inf
置頂帖又無講清楚  就係咁

引用:
原帖由 22029205 於 2011-1-14 19:06 發表

你開錯第2個steam.inf
置頂帖又無講清楚  就係咁
可否告訴我們如何改善

回復 5# 的帖子

講哂要岩路徑架啦wo
係你無睇清楚?

引用:
原帖由 toto345618433 於 2011-1-14 19:08 發表

可否告訴我們如何改善
加多句講明咪得
有d人對電腦無乜認識
引用:
原帖由 lostinblue 於 2011-1-14 19:19 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=3224817&ptid=341081][/url]
講哂要岩路徑架啦wo
係你無睇清楚?
left4dead2 folder入面係有兩個相似既野 一個叫steam.inf  一個叫 steam.inf.bak
正常預設顯示前者=「steam」   後者=「steam.inf」

回復 8# 的帖子

我試過係快速教學入便加左之後令人更亂最終放棄

不過我會考慮你既意見

我岩先得閒又睇返個教學,見倒自己原來睇少咗一行,唔好意思
其實install既人應該睇清楚教學

不過唔該晒你地先

#解決方法係開返"steam",not "steam.inf"

回復 10# 的帖子

因為果行係剛剛加上的
真係唔好意思

發新話題