發新話題

再推介---NFS-9-Most Wanted(全民公敵)

[Close]
隻game有冇得甩尾 同轉換 視角架-0-?

引用:
原帖由 〝wiN._BabY★ 於 2011-1-13 18:08 發表
隻game有冇得甩尾 同轉換 視角架-0-?
全部都有

引用:
原帖由 CTPs 於 2011-1-12 09:34 PM 發表
打唔打得中文架A_A?

開唔到Game-_-

裝到尾. 彈出

開Game時...

彈出..

無得玩/__\ ho SAD ...
CAP到我咁型棍

點樣單嫁t___t
我一禁靜糸比個感ge網我
http://www.webo.com.hk/download.php?i=467232
8_8 z_z

引用:
原帖由 WInD. 於 2011-1-13 21:02 發表
點樣單嫁t___t
我一禁靜糸比個感ge網我
http://www.webo.com.hk/download.php?i=467232
打完個驗證碼
你會見到個網中間or下面有個"nfs9.part1.exe"
click 佢就down  
down晒6個佢

回復 35# 的帖子

哦原來糸感 thz哂
8_8 z_z

請問可唔可以用迅雷下載6個files?
用其他網站下載o既nfs9可唔可以用vlan連到線呢?

點樣轉中文求教
8_8 z_z

中文化唔到= ="

按左GAME.REG都一樣係英文...
衛斯理 高手XD

奇怪,點解我明明。第一個po已經,有解決方法,你地都唔去睇下?

安裝問題:
如提示,缺少文件。請按確定 即刻 。不影響遊戲安裝。
安裝完後。請到遊戲文件夾內  運行 “game.reg” 遊戲就可以正常運作了。中文化

我同我班fd,,連唔到線點解決??
同埋我想問係入咩ser的??

冇囉--  我直接裝完冇錯5 戈d野..
8_8 z_z

冇得一次過單哂
sad

引用:
原帖由 小飛豬 於 2011-1-14 13:34 發表
奇怪,點解我明明。第一個po已經,有解決方法,你地都唔去睇下?

安裝問題:
如提示,缺少文件。請按確定 即刻 。不影響遊戲安裝。
安裝完後。請到遊戲文件夾內  運行 “game.reg” 遊戲就可以正常運作了。中文化 ...
=   =都講左按左GAME.REG...都無返應轉唔到中文LO~...點解你唔明我講咩GE....
點解你又唔睇下我講咩GE?
衛斯理 高手XD

我1禁speed.exe
佢load黑畫面之後就彈game
係咪我張顯卡唔夠勁?

發新話題