發新話題

再推介---NFS-9-Most Wanted(全民公敵)

[Close]
點樣單嫁- -'
8_8 z_z

好似好難玩咁,試下down先

我一禁part1 下再就比感ge野我

點樣放圖嫁- -'

8_8 z_z

玩晒....等15LU    

9連機真係唔錯
原本做什麼都沒有用!!!現實-,
~!笑看風雲)-3; *`-'Evans'['

我down完開唔到.......  彈左個咩X 禁止的野.......
我window問題? 定係??

係網吧見人玩得多
而家終於知係咩game
我開始微笑 以後會努力過的 很好

引用:
原帖由 WInD. 於 2011-1-12 22:07 發表
我一禁part1 下再就比感ge野我

點樣放圖嫁- -'
按回覆

見唔見上傳附件,選擇檔案?

5見啵- - 之前都有嫁 而家cm就冇左
8_8 z_z

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2011-1-12 18:49 發表
上一週好似冇遊戲推介wo......
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=337303&extra=page%3D1

上周推介的

安裝問題:
如提示,缺少文件。請按確定 即刻 。不影響遊戲安裝。

安裝完後。請到遊戲文件夾內  運行 “game.reg” 遊戲就可以正常運作了。中文化

我想問... nfsMW.exe邊到有? 檔入邊無..

引用:
原帖由 sasw13141314 於 2011-1-13 13:07 發表
我想問... nfsMW.exe邊到有? 檔入邊無..
裝完會自己動係桌面建立遊戲捷徑

引用:
原帖由 CTPs 於 2011-1-12 21:34 發表
打唔打得中文架A_A?

開唔到Game-_-

裝到尾. 彈出

開Game時...

彈出..

無得玩/__\ ho SAD ...
安裝後從x:/安裝遊戲的資料夾/d3dx9_26 內複製d3dx9_26.dll到安裝遊戲的資料夾
我開始微笑 以後會努力過的 很好

引用:
原帖由 WInD. 於 2011-1-13 11:46 發表
5見啵- - 之前都有嫁 而家cm就冇左

附件

試野試野no扣分
8_8 z_z

發新話題