發新話題

討論 聯賽: EsCapE. vs 花

[Close]
引用:
原帖由 〝秒秒〞 於 2010-12-5 13:14 發表
笑左....
點算.
接埋彈開啦洪敏聰

滅團
98?

花生組+1

引用:
原帖由 EsCapE.Ming 於 2010-12-5 12:41 發表
堂堂花團  點會同我地d細團仔打滅團阿   gag 你係唔係發緊燒?_? 再者 一場團戰就要玩滅團戰 我地細團仔咪好唔得閒? 你估我地有好多時間陪人玩信長阿?_? ...
你個廢團有乜唔得閒
同人打咪又係比人屠
不如滅左個團佢結束埋信長生涯啦

女仔都洗泉

escape.有d料

引用:
原帖由 。kwong_ly 於 2010-12-5 14:28 發表
女仔都洗泉

escape.有d料
escape ming食緊飯玩姐嘛

回復 80# 的帖子

haha  幫左你報仇wor 重唔多謝我  3比2滅號戰^^

區區花團 洗出手滅團 搵第2個團幫妳滅Na

明知人地對面名單不一...你地就應該提出或者唔打...而唔係hea打
咁分明係設個局裝人姐
應該取消EsCapE.聯賽資格...就算唔取消都一定要扣分

9lun cc仲敢出黎嘈

引用:
原帖由 力量團隊威 於 2010-12-5 15:10 發表
明知人地對面名單不一...你地就應該提出或者唔打...而唔係hea打
咁分明係設個局裝人姐
應該取消EsCapE.聯賽資格...就算唔取消都一定要扣分

9lun cc仲敢出黎嘈 ...
咁又無咁大件事
最多咪重新打過
睇下EsCapE點樣比人洗多次泉囉

打多次囉

路過花生組

支持花團
宇智波分團 - F.E.A.R 信長團現正招生

引用:
原帖由 EsCapE.Ming 於 2010-12-5 14:32 發表
haha  幫左你報仇wor 重唔多謝我  3比2滅號戰^^
報咩仇??   又無同佢咀炮過  唔好拉攏我

支持花團...
EsCapE.只懂抽水同埋上位
路人一號

引用:
原帖由 CoOLZak 於 2010-12-5 14:30 發表

escape ming食緊飯玩姐嘛
佢輸個陣永遠都係食緊飯/做功課/沖緊涼/出左街
[imghttp://img294.imageshack.us/img294/7643/201003233543f82bd693ca8.png[/img]

昨日我菲律賓工人行過街市~聽到有個買魚佬講有條仔叫做武田0死
係你 哈哈哈哈 我當場嚇左跳  然後得啖笑 下..下..呢個世界居然有人自稱為武田0死 咁即係公明當我流嫁姐 拿
我就叫不死戰士 你都要隱形魔免血剛 我就彩你都哂氣 直情秒殺你既 呢d就叫特異功能 呢度有隻煙屎 只要我輕輕一豬
就即刻變­為一隻殘左既魔免 因為我味發巧呀嗎 我發左功 變把91出黎都得­ 你話我果然無厘頭呀 我夠話你訓醒on狗狗咯
望咩呀?條氣唔順呀 就發個論黎大家睇下啦 當然你要補番­一百幾十萬我就唔在講嫁啦 啤咩呀?學野唔洗錢呀
抄低我電話係香­港:3345678~3345678 你唔搵我冇所謂 因為呢d­係你既捐失 十點鍾後唔好打黎 因為我訓左

發新話題