發新話題

[ 下載 ] L4D2 臨時資源區 (v2.0.5.7 已推出)

[Close]
點解我改返2.0.5.0 入SERVER 話我有插件 ... 入唔到VAC SERVER .. 點算好 ?

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2010-12-2 00:55 發表

2.0.5.2係降唔到版的
steam.ini 可以.打返 2.0.5.0

引用:
原帖由 ricky1992 於 2010-12-3 00:15 發表
我down番第一個2051但係入game都彈stream

整鍋金
米係囉.. =.=..... 好鬼煩

filter:請唔好再連貼,之前記得你連過,都警告過,再連就真係要行動

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 hang1100 於 2010-12-3 00:40 發表

米係囉.. =.=..... 好鬼煩

filter:請唔好再連貼,之前記得你連過,都警告過,再連就真係要行動
連貼? 咩Q野連貼呀? 我好小留言架bor...

個名仲係改唔到..........

引用:
原帖由 toto345618433 於 2010-12-8 16:24 發表
1. 注意閣下既態度

2. 連帖即係:

算啦不如你睇下版規 先

有咩唔明再問
連帖  係米姐係..要一次講過哂D野?

引用:
原帖由 toto345618433 於 2010-12-8 18:56 發表
正如armarm 你又連左帖喇 (#74 同#75 都係同一個id 係4小時內發佈)

你大可以用帖子右下角既'編輯' 功能加入新留言
=.=  我宜加先知..4小時內發佈

點解我搵唔到任何既SERVER 既? 本人再升過架啦...

點解有時玩玩下...換下埸就彈出錯誤 ? Vistual C+++++ ?

引用:
原帖由 toto345618433 於 2010-12-25 23:58 發表
以下三樣野全部都要做:

1. 安裝:http://www.microsoft.com/downloa ... 4&displayLang=zh-tw

2. 更新顯示卡驅動

3. 將視訊設定調低,尤其係shader,同埋關閉多核心呈現及垂直同步。

都唔得就做:
4. 重新下載所有主程式 ...
3樣野都做左.... 情況係...換埸/玩玩下就彈出錯誤

引用:
原帖由 toto345618433 於 2011-1-12 23:01 發表
請提供錯誤訊息的截圖
唔好意思...仲未彈所以未有圖.. 但係彈出黎係 Visual C+++++ 跟住話我個 Left4dead2/Left4dead2.exe 有問題 !~

我試過自己重安過再升過都唔得..

引用:
原帖由 hang1100 於 2011-1-14 12:16 發表

唔好意思...仲未彈所以未有圖.. 但係彈出黎係 Visual C+++++ 跟住話我個 Left4dead2/Left4dead2.exe 有問題 !~

我試過自己重安過再升過都唔得..
玩玩下..彈出
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 toto345618433 於 2011-1-14 20:49 發表
先刪除所有現在無法正常開啟或運行的 Left 4 Dead 2 遊戲目錄 (所有資料夾及檔案)

之後安裝主程式於另一個新位置

再安裝更新 (跟據資源區紅色箭咀所示   第一個為2.0.0.1-2.0.2.4), 目標是桌面一個新資料夾

之後
...
好難明-_-

引用:
原帖由 toto345618433 於 2011-1-16 15:23 發表
有邊度唔明

簡單黎講重裝主程式係新位置之後依第一頁紅色箭咀所示既次序安裝所有更新
我都唔記得點再整過隻GAME.. -.- 係米先破解

發新話題