發新話題

[ 下載 ] L4D2 臨時資源區 (v2.0.5.7 已推出)

[Close]

回復 524# 的帖子

先刪除所有現在無法正常開啟或運行的 Left 4 Dead 2 遊戲目錄 (所有資料夾及檔案)

之後安裝主程式於另一個新位置

再安裝更新 (跟據資源區紅色箭咀所示   第一個為2.0.0.1-2.0.2.4), 目標是桌面一個新資料夾

之後

確認剛安裝好的主程式之安裝路徑 (left4dead2.exe 所在位置)

最後複製新資料夾內的檔案,在left4dead2.exe 所在的遊戲目錄貼上 (left4dead2.exe 亦會取代, 選擇'全部皆是')

檢查left 4 dead 2\left4dead2\steam.inf (用記事本開) 版本號碼為:2.0.2.4

((繼續下一個更新, 方法同上, 直至2.0.5.7))

完成

唔知why玩唔到    binkw32.dll係乜野

安裝教學95%了 ,感動
L4D2 name: duck
:D

小弟裝完更新完 之後接GAME入去 沒有反應.....有無師兄可以幫到我 thank you

個主程式唔洗安裝入steam file?
#1話 放C:\steamapps\common\left 4 dead 2\

回復 530# 的帖子

唔需要

請勿裝入steam 目錄

隱藏入面都要下埋?

佢彈左設置之後 禁 運行冇反應

引用:
原帖由 stanleyhuiex 於 2011-2-6 18:54 發表
隱藏入面都要下埋?
唔明你意思

引用:
原帖由 蠍後乳 於 2011-2-6 19:08 發表
佢彈左設置之後 禁 運行冇反應

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=322272&page=53#pid3310361

回復 534# 的帖子

都係唔work  叫我打完名 同揀語言 之後 就冇反應

感謝大大無c分享

回復 535# 的帖子

引用:
原帖由 toto345618433 於 2011-2-6 22:16 發表
檢查配置
http://www.systemrequirementslab.com/cyri/
我之前玩到

.

點解我全部down完之後 開l4d2啦 佢話穩唔到background image

發新話題