發新話題

[ 下載 ] L4D2 臨時資源區 (v2.0.5.7 已推出)

[Close]
thx...............

更新緊果時,個nod32成日都掃到有毒

引用:
原帖由 gordon7803 於 2011-2-2 21:59 發表
2058更新咗2個檔, 一個系steam.inf
你一開始就計錯,總共更新三個檔案,包括 left4dead2 資料夾內 steam.inf 同 bin 資料夾內 client.dll & server.dll

今次既更新只針對 SRCDS 崩潰問題,可能同日前 2057 更新令玩家無法開場既問題有關,詳情請往:

http://ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=349316&extra=&page=1

2057 更新公佈無幾耐就發佈 2058,而且更新內容咁少,由此可見今次修正有好大意義。

我建議 vLan 版主慎重考慮整合埋 2058 更新。

感謝搵左好耐了......thx

THX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

請問咁樣係咩事
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

下載不到舊新手包/.\
佢連結跟主程式練在一起=3=

引用:
原帖由 ღSnsd.英〞 於 2011-2-3 20:57 發表
請問咁樣係咩事
重新開機之後重新下載

引用:
原帖由 keizer 於 2011-2-3 22:35 發表
下載不到舊新手包/.\
佢連結跟主程式練在一起=3=

現在可以了嗎?

不行的話試用另一個瀏覽器

引用:
原帖由 toto345618433 於 2011-2-4 00:13 發表

重新開機之後重新下載

現在可以了嗎?
不行的話試用另一個瀏覽器
重新開機完都係唔得

回復 504# 的帖子

轉另一個載點重新下載

thank for give me the lfd2 up lond

更新哂所有野到2057
但係一按線上玩就彈game

回復 507# 的帖子

開啟vLan (絕不需要開啟Steam),進入分區 (e.g. coop02),使用桌面捷徑開啟遊戲。

請使用桌面捷徑開啟遊戲以避免不能進入伺服器的問題#

*註三: 右下角出現之'Steam 群組伺服器' 即vLan 伺服器

引用:
原帖由 toto345618433 於 2011-2-4 18:52 發表
開啟vLan (絕不需要開啟Steam),進入分區 (e.g. coop02),使用桌面捷徑開啟遊戲。

請使用桌面捷徑開啟遊戲以避免不能進入伺服器的問題#

*註三: 右下角出現之'Steam 群組伺服器' 即vLan 伺服器 ...
thx,ok左啦

我用緊2.0.5.4既版本
我想問 宜家最新係咪有2.0.5.8?
咁我應唔應該用升做2.0.5.7 會唔會玩唔到...(因為唔見有5.8既補丁下載..)

另外 如果要更新  係咪用↓既download link安裝?
1月30日更新-2.0.4.9至2.0.5.7 更新連fishHao v2.0.5.2Final破解 (已修正插件、改中文名)

因為 我係2.0.5.4 唔知可唔可以用呢個升做5.7

發新話題