發新話題

[ 下載 ] L4D2 臨時資源區 (v2.0.5.7 已推出)

[Close]
引用:
原帖由 toto345618433 於 2011-1-31 18:10 發表
暫時移走1代非官方地圖
我係係no mercy個場發現既.

回復 466# 的帖子

咁有冇試下移走d 地圖再試?

我裝完隻game之後彈左,話要開steam=-=用左vlan開
仲有係addons度有metamod,使唔使del?
cfg果度有個autoexec.360.cfg,使唔使del埋?

回復 468# 的帖子

要你開STEAM即係你未更新,請更新,其他有既都唔洗DEL
你未來 我未來 都一樣
如果 你不愛我 可原諒
去月球 去地球 都一樣
如果 你太認真 只會悲傷

vLan 舊新手包 (2.0.0.1 - 2.0.2.4) 連fishHao v2.0.2.3破解檔案
呢個DOWNLOAD唔到呀 同主程式個bt檔一樣嫁喎
唔該樓主攪攪佢

回復 470# 的帖子

可能係browser 問題

firefox 同 chrome 都正常

如果更新左2057之後,想降到2052有咩方法?

回復 472# 的帖子

如果你仲有2052 個更新檔既話就裝多個l4d2

問清楚-_-
點解
vLan 舊新手包 (2.0.0.1 - 2.0.2.4) 連fishHao v2.0.2.3破解檔案
已去左2024
但下面又有個vLan 2.0.2.3 - 2.0.3.8 更新= =??
還是照用
MyNameIs

回復 474# 的帖子

照用is ok...

請問
更新到2.0.5.7 仲開唔開到非官方地圖

裝曬之後入game黑屏..
已更新driver,用緊HD5750

搞完1月30之後佢話冇binkw32.dll
之後搞左binkw32.dll
佢仲話"The procedure entry point _BinkSetMemory@8 could not be located in the dynamic link library binkw32.dll."

點算?

引用:
原帖由 心乂淡 於 2011-2-1 19:29 發表
請問
更新到2.0.5.7 仲開唔開到非官方地圖
開到。

引用:
原帖由 KwanMx 於 2011-2-1 19:41 發表
裝曬之後入game黑屏..
已更新driver,用緊HD5750

試降driver 至10.11 - 10.12

引用:
原帖由 loby2005 於 2011-2-1 20:36 發表
搞完1月30之後佢話冇binkw32.dll
之後搞左binkw32.dll
佢仲話"The procedure entry point _BinkSetMemory@8 could not be located in the dynamic link library binkw32.dll."

點算?

先刪除所有現在無法正常開啟或運行的 Left 4 Dead 2 遊戲目錄 (所有資料夾及檔案)

之後安裝主程式於另一個新位置

再安裝更新 (跟據資源區紅色箭咀所示第一個為2.0.0.1-2.0.2.4), 目標是桌面一個新資料夾

之後

確認剛安裝好的主程式之安裝路徑 (left4dead2.exe 所在位置)

最後複製新資料夾內的檔案,在left4dead2.exe 所在的遊戲目錄貼上(left4dead2.exe 亦會取代, 選擇'全部皆是')

檢查left4 dead 2\left4dead2\steam.inf (用記事本開) 版本號碼為:2.0.2.4

((繼續下一個更新, 方法同上, 直至2.0.5.2))

完成

老手包種子的載速好慢10kb上下
(我平常300以上) 可以幫幫忙嗎?

發新話題