發新話題

[ 下載 ] L4D2 臨時資源區 (v2.0.5.7 已推出)

[Close]
我down番第一個2051但係入game都彈stream

整鍋金

引用:
原帖由 ricky1992 於 2010-12-3 00:15 發表
我down番第一個2051但係入game都彈stream

整鍋金
米係囉.. =.=..... 好鬼煩

filter:請唔好再連貼,之前記得你連過,都警告過,再連就真係要行動

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

有冇人未Del  2.0.5.2. 個 Updata

而+ down 番 2.0.5.1.
就彈 "Steam is not running "

引用:
原帖由 tonytktk 於 2010-12-3 01:04 發表
有冇人未Del  2.0.5.2. 個 Updata

而+ down 番 2.0.5.1.
就彈 "Steam is not running "
+1...一出我就更新左...
傷心中╯︹╰

以上各位可下載修正版的v2.0.5.2更新
已經修正插件的問題 覆蓋一次就可以了
再次為大家造成的不便說聲抱歉 /_\

引用:
原帖由 tsz25769257 於 2010-12-2 23:30 發表

試曬唔得...
上左2052 點都落唔返去
試過第1個POST既file

如果係steam.inf 改
就見到2050 OR 2051  就見到SERVER 不過入唔到
話咩播件問題~
X2
HELP MEE......

回復 38# 的帖子

已發放  插件修正版
請重新下,再試試

引用:
原帖由 filter 於 2010-12-3 14:45 發表
已發放  插件修正版
請重新下,再試試
我岩岩更新的

回復 40# 的帖子

你講改VERSION?
2052改左制,落唔返2051
已講了數次

引用:
原帖由 filter 於 2010-12-3 14:57 發表
你講改VERSION?
2052改左制,落唔返2051
已講了數次
OH NO.....
sorry 我冇睇哂...

2052 D場好高Ping...

d朋友埸係哂2050 2052 好似無咩人咁

係rev.ini改名入game人名變左REVOLUTION..

發新話題