發新話題

[ 下載 ] L4D2 臨時資源區 (v2.0.5.7 已推出)

[Close]

回復 300# 的帖子

用桌面捷徑開啟遊戲

唔用VLAN開?

回復 302# 的帖子

意思係開VLAN,跟住入區,再用桌面捷徑開GAME
你未來 我未來 都一樣
如果 你不愛我 可原諒
去月球 去地球 都一樣
如果 你太認真 只會悲傷

哦!唔該晒呀!TRYING

好多謝你呀^^"
支持分享...

2.0.5.2係降唔到版的

好日都唔玩  想玩返dl左你個更新 話搵唔到libcef.dll  跟住我睇返  又咩每個更新要做足 真係睇到一頭務水 重裝就唔會架啦
想問下遲d有無d更新係更完又玩得返架呢

回復 307# 的帖子

你應該係裝漏更新或者次序錯左
建議依第一頁紅色箭咀所示重新安裝所有更新檔一遍

唔啦 等下個更新得唔得?

thx 感謝!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 timllt 於 2011-1-10 16:49 發表
好日都唔玩  想玩返dl左你個更新 話搵唔到libcef.dll  跟住我睇返  又咩每個更新要做足 真係睇到一頭務水 重裝就唔會架啦
想問下遲d有無d更新係更完又玩得返架呢 ...
己碓實話搵唔到 libcef.dll  哩個問題發生在 安裝2.0.3.8 - 2.0.4.1時有錯漏 這裹,如果你唔跟番更新次序順序落,好肯定話比你聽你係玩唔倒 。至於遲d有無d更新係更完又玩得返,你都識得講遲 d ,哩個係遲 d 嘅問題,遲幾耐或再有冇新嘅更新係可以補救番 libcef.dll  哩個問題亦冇人知,所以係冇人答倒你

thx~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

咁即係點,己經跟哂個次序安
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

有冇得講下電腦最小要幾勁先玩到L4D2

引用:
原帖由 kwanan 於 2011-1-11 01:09 發表
咁即係點,己經跟哂個次序安

- 彈出 " can't find background image 'materials/console/background0x_widescreen.vtf' "

因:安裝或更新路徑不妥/下載不當

解:可試重裝一次,都唔得就重新下載主程式&更新

正確安裝路線:C:\steamapps\common\left 4 dead 2

引用:
原帖由 .★心碎× 於 2011-1-11 12:17 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=3213645&ptid=322272][/url]
有冇得講下電腦最小要幾勁先玩到L4D2
http://www.systemrequirementslab.com/cyri/
可自行CHECK下

你未來 我未來 都一樣
如果 你不愛我 可原諒
去月球 去地球 都一樣
如果 你太認真 只會悲傷

發新話題