發新話題

[ 下載 ] L4D2 臨時資源區 (v2.0.5.7 已推出)

[Close]

回復 15# 的帖子

可以試下
1.等人升級到2052開埸比你
2.自己開埸
3.玩單機

我係一in果陣..佢就話咩有plugins...我根本冇= =

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

巳更新2052, 再次多謝版主為我們服務.
http://steamcommunity.com/groups/hkghost2014
http://www.twitch.tv/oldghost2014

引用:
原帖由 super797 於 2010-12-2 11:12 發表
我係一in果陣..佢就話咩有plugins...我根本冇= =
+1

我係用win7既
我down完l4d2既主程式,但禁個主程式,冇反應,只係不停咁load ,等左好耐都係咁,冇彈任何安裝既野出來
請問有冇人用win7都係咁呢

用2051更新包降版佢會話要開Steam先玩到

回復 20# 的帖子

試下用右CLICK,系統管理員身份開

引用:
原帖由 Lyle 於 2010-12-2 18:30 發表
用2051更新包降版佢會話要開Steam先玩到
咁要用2051更新 + fishHao FINAL v2.0.4.5 破解

引用:
原帖由 filter 於 2010-12-2 19:01 發表
試下用右CLICK,系統管理員身份開
我禁右鍵,load左一陣,就hand左

要用咩dl個d野呀????

如何設定安裝了插件的玩家進入伺服器??

我連自己場都入唔到

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 kenies 於 2010-12-2 21:07 發表
如何設定安裝了插件的玩家進入伺服器??

我連自己場都入唔到
暫時未有解決方法,睇黎要等官方更新/fishHao更新破解先解決到
如果已經更新左2052既用番一樓既2051降版補丁降住版先
十分抱歉...

心急姐.....比人扣-.-心淡

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2010-12-2 22:06 發表

暫時未有解決方法,睇黎要等官方更新/fishHao更新破解先解決到
如果已經更新左2052既用番一樓既2051降版補丁降住版先
十分抱歉...
試曬唔得...
上左2052 點都落唔返去
試過第1個POST既file

如果係steam.inf 改
就見到2050 OR 2051  就見到SERVER 不過入唔到
話咩播件問題~

發新話題