發新話題

[ 下載 ] L4D2 臨時資源區 (v2.0.5.7 已推出)

[Close]

回復 180# 的帖子

試下重新DL果兩個更新,再更新多次
你未來 我未來 都一樣
如果 你不愛我 可原諒
去月球 去地球 都一樣
如果 你太認真 只會悲傷

引用:
原帖由 filter 於 2010-12-26 13:07 發表
試下重新DL果兩個更新,再更新多次
咁使唔使由2001再開始 ?
我而家連SINGLE GAME都會彈
我想問遲下係咪會有2001 - 2054 更新檔?
如果有  我等到時再整啦
而家我還原番2050試下有冇問題先

唔該

Plug in-_-?

岩岩更完入埸果陣彈左個warning:
Please remove plug-ins before attempting to connect a VAC secured server.
addon入面既野我都del左; 但係都冇用
有咩方法解決?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 183# 的帖子

係唔係更新到2054用VLAN版本?
係既話睇下下面個POST
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1
你未來 我未來 都一樣
如果 你不愛我 可原諒
去月球 去地球 都一樣
如果 你太認真 只會悲傷

回復 184# 的帖子

岩岩加返-steam,
入到game 唔該哂

Eddie, 最新個更新檔系2049-2054 定 2052-2054

我想問大家而家玩緊咩版@_@

回復 187# 的帖子

2.0.5.4

新手只有哩個選擇
而且更新一定係趨勢

我安完佢彈左舊
Can'tfind background image 'materials/console/background03_widescreen.vtf'
姐係點- -?

最新個更新檔系2049-2054 定 2052-2054

引用:
原帖由 ming950628 於 2010-12-27 17:49 發表
我安完佢彈左舊
Can'tfind background image 'materials/console/background03_widescreen.vtf'
姐係點- -?
先刪除以前開唔到既所有裝過既主程式(所有folder 及檔案, 包括exe 等)

之後裝主程式係第2個新位置

再裝更新 (逐個黎   第一個係2.0.0.1-2.0.2.4), 目標係桌面既1個新資料夾

之後裝好1個之後新資料夾會出現1堆檔案,

搞清楚你主程式既安裝路徑 (left4dead2.exe 所在位置)

最後copy 果堆檔案,係果度貼上 (left4dead2.exe 亦會取代, 選擇'全部皆是')

檢查left 4 dead 2\left4dead2\steam.inf (用記事本開) 版本號碼為:2.0.2.4

((繼續下1個更新, 方法同上, 直至2.0.5.2))    每次都檢查番版本正唔正確

完成

引用:
原帖由 gordon7803 於 2010-12-27 18:15 發表

幫你問下EDDIE6446

引用:
原帖由 gordon7803 於 2010-12-27 18:15 發表
係2049-2054

點解咁問 ?

請問"老手包 (2.0.3.8 - 2.0.4.1) 連 fishHao v2.0.4.1破解檔案 (承接2023-2038更新)"
這個更新檔案還在嗎?
還是只有我看不到@@
太久沒玩了,我家版本只有2026 ...

看到了,原來是要回覆@@

點樣睇自己版本係幾多?

c:\....\Left4Dead\left4dead\Steam.ini

發新話題