發新話題

[ 下載 ] L4D2 臨時資源區 (v2.0.5.7 已推出)

[Close]
thx 對我好有用
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

佢叫我移除插件..不過我又冇咩插件..個個場都係咁!!

回復 167# 的帖子

用桌面個捷徑入game plz

引用:
原帖由 toto345618433 於 2010-12-24 18:51 發表
新裝要down 同裝哂所有更新檔
我原本係2050既  我就DOWN & 裝左 2.0.4.1至2.0.5.2連fishHao v2.0.5.2Final破解 (修正插件版)
之後再DOWN & 裝
12月19日更新-2.0.4.9至2.0.5.4連fishHao v2.0.5.2Final破解 (已修正插件、改中文名)
唔知岩唔岩呢? 我係照裝番落之前既FILE度 , 再用桌面個捷徑入  唯一分別係我將個捷徑放左係一個放GAME捷徑既FILE

同埋呢 , 我QUIT GAME個陣時 , 就會沒有回應 ...

唔該曬

佢叫我移除插件..不過我又冇咩插件..個個場都係咁!!  我都係咁   但係我用捷徑入。

請問DL左D地圖點樣放入去個GAME度玩?

引用:
原帖由 PaKsuM 於 2010-12-25 10:54 發表

我原本係2050既  我就DOWN & 裝左 2.0.4.1至2.0.5.2連fishHao v2.0.5.2Final破解 (修正插件版)
之後再DOWN & 裝 12月19日更新-2.0.4.9至2.0.5.4連fishHao v2.0.5.2Final破解 (已修正插件、改中文名)
唔知岩唔岩呢?  ...

先刪除以前開唔到既所有裝過既主程式(所有folder 及檔案, 包括exe)

之後裝主程式係2個新位置

再裝更新(逐個黎
第一個係2.0.0.1-2.0.2.4), 目標係桌面既1個新資料夾

之後裝好1個之後新資料夾會出現1堆檔案,

搞清楚你主程式既安裝路徑 (left4dead2.exe 所在位置)

最後copy果堆檔案,係果度貼上 (left4dead2.exe 亦會取代,選擇'全部皆是')

檢查left4 dead 2\left4dead2\steam.inf (用記事本開) 版本號碼為:2.0.2.4

((繼續下1個更新, 方法同上,直至2.0.5.2))
每次都檢查番版本正唔正確

完成

引用:
原帖由 manhin9304 於 2010-12-25 11:36 發表
佢叫我移除插件..不過我又冇咩插件..個個場都係咁!!  我都係咁   但係我用捷徑入。

係果個捷徑滑鼠右點禁內容
目標拉到最右
再截圖黎睇下http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=177507&extra=page%3D1
引用:
原帖由 tonyli28 於 2010-12-25 12:33 發表
請問DL左D地圖點樣放入去個GAME度玩?
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=308860&extra=page%3D1

我DOWN左2.0.5.4既更新之後入GAME就彈左呢句野出黎玩唔到
invalid file id for e:\left4dead2_dlc1\resource\subtitles_tchinese.dat

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 173# 的帖子

用Internet Explorer 重新係另一個下載點下載該更新檔

點解有時玩玩下...換下埸就彈出錯誤 ? Vistual C+++++ ?

回復 175# 的帖子

以下三樣野全部都要做:

1. 安裝:http://www.microsoft.com/downloa ... 4&displayLang=zh-tw

2. 更新顯示卡驅動

3. 將視訊設定調低,尤其係shader,同埋關閉多核心呈現及垂直同步。

都唔得就做:
4. 重新下載所有主程式及更新檔 (torrent 檔務必 使用BitTorrent 下載),刪除以前開唔到既所有裝過既主程式(所有folder 及檔案, 包括exe 等)  之後裝主程式同更新係第2個新位置

5. 將視訊設定shader調高

最後一定要做:
6. 回覆,話比我地知e+既狀況。

更左2054解唔到成就ah

引用:
原帖由 toto345618433 於 2010-12-25 12:34 發表

先刪除以前開唔到既所有裝過既主程式(所有folder 及檔案, 包括exe等)之後裝主程式係第2個新位置再裝更新(逐個黎
第一個係2.0.0.1-2.0.2.4), 目標係桌面既1個新資料夾之後裝好1個之後新資料夾會出現1堆檔案,搞清楚你 ...
試過都係唔得..
仲係會玩玩下彈GAME , 一係QUIT GAME就沒有回應

回復 178# 的帖子

請問你安裝位置係咩?同埋離開有時沒有回應係正常,暫時未有解決方法
你未來 我未來 都一樣
如果 你不愛我 可原諒
去月球 去地球 都一樣
如果 你太認真 只會悲傷

引用:
原帖由 filter 於 2010-12-26 12:53 發表
請問你安裝位置係咩?同埋離開有時沒有回應係正常,暫時未有解決方法
我安裝係自己D:個度  之前一直都係個度既
2050個陣都冇事  不過更新左最新個2個就出現突然彈GAME既情況
而且係好密咁出現 ......

發新話題